BRUN UTAN SOL-PRODUKTER

För en naturlig solbränd effekt på ansikte och kropp utan solexponering är Vichys brun utan sol-produkter för känslig hud från Capital Soleil-serien enkel att applicera, den ger en gradvis och naturlig solbränna utan ränder samtidigt som den återfuktar huden.

Vanliga frågor
Om BRUN UTAN SOL-PRODUKTER

FRÅGA 1: Hur får man bort brun utan sol-produkter?

Ville du bli lite solbränd men nu återgå till din normala hudfärg? Det finns flera tekniker för att bli av med en brun utan sol-produkt. Du kan välja att göra det själv med babyolja, bakpulver och citron, eller så kan du använda en kroppsskrubb eller rengöringscreme från Vichy: det bästa alternativet för att få bort en brun utan sol-produkt på känslig hud.

FRÅGA 2: Hur länge håller en brun utan sol-produkt?

Vichys brun utan sol-lotion smälter in i huden och ger en sammetslen, icke-fet finish som återfuktar huden i upp till 8 timmar och ger huden en naturlig lyster utan ränder. Det är också den bästa brun utan sol-produkten för känslig hud.

FRÅGA 3: Hur applicerar man brun utan sol-produkter?

Börja med att exfoliera huden för att undvika att produkten färgar av sig på döda hudceller. Återfukta sedan torra områden som anklar, fötter, knän, armbågar, handleder, handflator för att undvika att de suger åt sig för mycket färg. Glöm inte att använda handskar för att undvika att dina händerna färgas under processen. Om du har torr hud, arbeta med en del i taget och applicera färgen med lätta, långa vertikala rörelser tills den är jämn och slät.