3 gyllene regler för att välja rätt deodorant

Om du inte är säker på vad du ska titta efter när du väljer deodorant, tittar vi på tre viktiga kriterier: färgning, skydd och enkel applicering.

Säg nej till fläckar

Missfärgningar är ett av de vanligaste problemen när det gäller deodoranter och antiperspiranter. Dessa helt naturliga tips kan hjälpa till att återställa dina skjortor till sin forna glans, men det är bäst att ta itu med problemet vid källan och välja en produkt med 48-timmars effektivitet som utvecklats för att undvika fläckar.

Även om det är viktigt att din antiperspirant är effektiv mot svett och lukt, bör din valda produkt inte lämna några vita spår eller fläckar.
Välj en produkt med antifläckteknik, t.ex. Homme Anti-Stains Deodorant 48H. I ett konsumenttest med 75 personer rapporterade 95 % att deras kläder förblev fräscha och fläckfria efter 4 veckors användning.

Känn dig skyddad från svett, på jobbet och hemma.

Det kan ibland vara svårt att hålla huvudet kallt under hektiska perioder i stadslivet, men du bör kunna lita på din deodorant oavsett vad som händer. En roll-on som torkar snabbt är perfekt när du gör dig i ordning på morgonen, men om du vill känna dig ren när du är på språng ska du ha en aerosol i ditt arbetsskåp för en omedelbar dos av fräschör.

Spara tid med en snabbtorkande deodorant

Effektivitet och säkerhet är två av de viktigaste faktorerna när du väljer rätt deodorant. Välj en produkt som torkar snabbt utan att färga av sig och ger dig en fräsch känsla som håller hela dagen.

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys