FUKTGIVANDE SERUM, KRÄM, BOOSTER OCH ÖGONVÅRD

Allt från långa dagar, sömnlösa nätter, fester, skratt och leenden till UV-strålar, kyla, föroreningar och torrt klimat påverkar vår hud. Med tiden kan det bidra till att ålderstecken börjar visa sig, som fina linjer under ögonen och en hud som känns torr och saknar lyster.

Börja dagen med välfuktad hud

Våra morgonrutiner är sammansatta för att förbereda oss på dagen på bästa sätt. Vi har alla våra helt egna morgonrutiner som ger oss den bästa starten. Och på samma sätt har vi också olika hudvårdsrutiner för vår hud, sompassar bäst till våra individuella behov.

Beroende på om din hud visar tecken på åldrande, trötthet, akne eller om du fet eller torr hud, tar du dig an din hudvårdsrutin på ditt eget sätt. Det är dock en sak som alla hudtyper har gemensamt, och det är behovet för en daglig fukttillförsel. Därför har Vichy skapat en fuktgivande serie, Minéral 89, som är din dagliga fukt-booster och innehåller bland annat ett fuktserum.

Minéral 89 består av effektiva formulas som hjälper dig att stärka huden och göra den motståndskraftigare motde yttre faktorer vi möter varje dag.

Serien ägnar sig väl för både män och kvinnor som önskar fräscha upp huden och ge den lyster. Med Minéral 89 kan duge din hud fukt och styrka redan från morgonen.

Produkter berikade med hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy

Produkterna i Minéral 89-serien har aktiva ingredienser som tillför huden fukt och stärker hudens naturliga hudbarriär.

En av de aktiva ingredienserna är hyaluronsyra, som utöver sina fuktgivande egenskaper också förbättrar hudens fyllighet. Huden kommer framstå jämnare och slätare.

Därutöver innehåller hudvårdsserien vulkaniskt vatten från Vichy, som är rikt på 15 mineraler och effektivt stärker ochbalanserar huden.

Din hud förtjänar en daglig fuktboost

För en hektisk dag, hård träning eller en utekväll har du säkert dina egna rutiner och ritualer som förbereder dig på detsom väntar.

Varför inte ge din hud samma uppmärksamhet med en boost som bevarar dess styrka, spänstighet och lyster?

Vichy Minéral 89 Booster Serum är berikad med fuktgivande hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy, och hjälper med att stärka hudens barriärfunktion.

Denna booster har en hypoallergen formula och är parfymfri. Den kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar och med alla hudtyper, även känslig hud.

Minéral 89 Booster Serum har en ultralätt gelkonsistens som enkelt appliceras och snabbt tränger in i huden utan att lämna den fet. Du kan använda boostern på rengjord hud både morgon och kväll, och förbereda huden på efterföljande hudvård, till exempel med ett fuktgivande serum, en fuktkräm och solkräm.

Oavsett vilken hudvårdsrutin du har kommer denna booster stärka huden dagligen och kompensera för förlorad fukt.

Synligt sundare hud med fuktgivande serum

Vill du ge din hud extra uppmärksamhet kan du komplettera Minéral 89 Booster med Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum, som är ett regenererande och fuktgivande serum framtaget för försvagad och stressad hud.

Fuktserumet innehåller probiotiska fraktioner och niacinamid, och hjälper huden med att framstå som friskare. Redan efterförsta appliceringen kommer din hud kännas fuktad och lugnad. Efter fyra veckors användning kommer också bekymmersrynkor verka reducerade, hudens elasticitet förbättrad och huden kommer framstå som ungdomligare med förnyad glöd.

Det fuktgivande serumet har en lätt och flytande konsistens som snabbt absorberas och ögonblickligen ger en fräsch känsla.

Ge huden runt ögonen extra omtanke

Huden under och runt våra ögon är fyra gånger tunnare än i resten av ansiktet. Den är mjuk, fin och känslig, men den avslöjar också vad vår hud behöver. Fina linjer och tecken på uttorkning är ofta som tydligast på huden runt ögonen, och det är också där som de första tecknen på yttre påverkan blir synliga. Därför bör du ge detta område extra omtanke.

Med Vichy Minéral 89 Eyes blir huden omkring ögonen fuktig och får mer lyster, och du ser mer utvilad ut. Den innehåller en kombination av hyaluronsyra och koffein som ger en perfekt start på dagen för dina ögon, och enfulländad avslutning på dagen när huden har varit exponerad för yttre faktorer. Dessutom har algextrakt en ljusnande påverkan runt ögonen.

Fuktgivande omsorg för din hud

Minéral 89 Fuktboostande Kräm är en daglig fuktboostande kräm utan parfym, som passar alla hudtyper, även känslig hud.

När din hud utsätts för dagliga påfrestningar kan den bli försvagad och förlora essentiella element som vatten, mineraler, lipider, vitaminer och hyaluronsyra. Vichy har samlat kraftfulla ingredienser i en fräsch och lätt kräm som smälter in i huden och ger en långvarig fuktgivande effekt i upp till 72 timmar. Samtidigt hjälper krämen till att återställa hudens barriärfunktion.

Minéral 89 Fuktboostande Kräm är testad under dermatologisk kontroll och är icke-komedogen. Den kan användas både i ansiktet och på ögonområdet.

Applicera en generös mängd av krämen på din hud på morgonen och kvällen efter användning av Minéral 89 Booster Serum för att uppnå bästa resultat.

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys