NEW  VI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA  LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

Vichy åtar sig att behandla de personuppgifter som du lämnar i detta formulär som konfidentiella. Uppgifter av personlig karaktär som samlas in via detta formulär behandlas uteslutande för Vichys räkning för att hantera din registrering och synpunkter från konsumenternas. Jag samtycker till att mina uppgifter i samband med denna behandling överförs till dotterföretag utanför EU, varav vissa omfattas av en data- och uppgiftsskyddslagstiftning som inte håller samma nivå som den inom EU.

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera uppgifter om dig själv. Du kan alltid utöva denna rättighet genom att mejla till [email protected]

Du kan alltid läsa vår policy för skydd av personuppgifter samt våra rättsliga meddelanden.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ansiktsvård till oren och fet hud

Vichys produkter som motverkar oren och fet hy gör din hud klarare dag för dag. Upplevd oren och fet hy kan uppstå av många olika orsaker. Oavsett om det uppstår röda fläckar, talgöverskott, pormaskar eller irriterad hud, erbjuder Vichy dig ett sortiment med produkter som motverkar orenheter.

Din hud blir klarare dag för dag, orenheterna minskas och din hud återfinner sin naturliga balans. Fet hy och oren hy kan bidra till att du får akne, pormaskar och andra symtom. Det är viktigt att du rengör din hud noggrant samt regelbundet med produkter som är speciellt utvecklade för fet hy och oren hy. Det är även viktigt att du använder smink som är utvecklad specifikt för fet hy. För dig med oren och fet hy är det viktigt att du rengör och vårdar huden på rätt sätt. Använd anpassade produkter och var noga med att alltid avlägsna smink vid dagens slut. Undvik att ta i ansiktet, klämma på finnar eller på annat sätt irritera den orena huden.
Kom ihåg att använda skonsama produkter, då fet hy kan orsakas av uttorkning och att huden försöker kompensera för detta. Många gånger är fet hy i själva verket väldigt torr hy, för att huden producerar överflöd av sebun (hudens egna försvar och återfuktning) för att försöka återfukta sig själv. Vid överflöd av sebun uppstår oljig, oren och fet hy lättare. Därför är det viktigt att fortsätta ge din hud fuktgivande vård, även fast det kan kännas överflödigt vid fet hy.

Varje gång du rengjort huden så är det viktigt att använda en fuktkräm, för även fet hy behöver fukt. Använd produkterna från Vichy som är speciellt utvecklade för fet hy och oren hy. Våra produkter motverkar oren hy och fet hy genom att ha hjälpa huden ta bort döda hudceller, som annars kan täppa igen porerna och ge grogrund till fler orenheter och fet hy. Vichys Normaderm Night Detox är en nattkräm som verkar mot fet hy med tendens till orenheter. Utforska Vichy’s utbud av produkter speciellt anpassade för oren och fet hy redan idag.

Loading...