OK

OK Cancel

Thank you

Close

Antiage ansiktsvård

Minska ålderstecken, så som synliga linjer och ospänstig hud, med hjälp av en antiage kräm från Vichy. Tack vare Vichys sortiment av antiage kräm är det möjligt att motverka många av de faktorer som är förknippade med ålderstecknen och en mognande hud.

Att åldras är naturligt och när huden mognar förlorar den till viss grad sin spänst, fyllighet och elasticitet. Vichy’s utbud av antiage kräm är stort, för att du ska finna en som är anpassade till din hudtyp, ålder och livsstil. När du är i övergångsåldern påverkas produktionen av kvinnliga hormoner som skyddar huden, och huden kan därmed upplevas som att den sakta förlorar sin lyster och form. Vichy har utvecklad antiage kräm som kan motverka och minimera dessa ålderstecken. Med daglig användning av en antiage kräm, antirynk kräm, regelbunden exfoliering och flitig användning av solkräm bevaras hudens spänst och släthet längre. Oavsett vilken hudtyp du har, ska du använda en antirynk kräm eller antiage kräm som är formulerad med högre koncentrationer av ingredienser som arbetar riktat för att öka hudens fyllighet och elasticitet. Liftactiv är Vochy’s antiage kräm som är särskilt utvecklad för att förebygga dagliga ålderstecken och är anpassad för känslig hud. Denna antiage kräm ger dig en daglig förbättring av fasthet, utslätande av rynkor och trötthetstecken.

Det många inte vet är att det är skillnad på antirynk krämer och antiage krämer. Antirynk kräm är avsedd för att förebygga rynkor, medan antiage kräm verkar på ett bredare spektrum och motverkar ett flertal av de faktorer som är förknippade med åldrande hud. Därför innehåller oftast antiage kräm även nyckel ingredienserna av en antirynk kräm. Fuktvård är avgörande för att cellerna ska kunna förnyas optimalt. Att flitigt använda solkräm samt fuktkrämer både morgon och kväll som är anpassade efter din hud är A och O för att bekämpa ålderstecken redan från en tidig ålder.
Hitta din favorit bland våra anpassade anti-age och anti-rynkprodukter hos Vichy redan idag.

Loading...