NEW  VI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA  LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

Vichy åtar sig att behandla de personuppgifter som du lämnar i detta formulär som konfidentiella. Uppgifter av personlig karaktär som samlas in via detta formulär behandlas uteslutande för Vichys räkning för att hantera din registrering och synpunkter från konsumenternas. Jag samtycker till att mina uppgifter i samband med denna behandling överförs till dotterföretag utanför EU, varav vissa omfattas av en data- och uppgiftsskyddslagstiftning som inte håller samma nivå som den inom EU.

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera uppgifter om dig själv. Du kan alltid utöva denna rättighet genom att mejla till [email protected]

Du kan alltid läsa vår policy för skydd av personuppgifter samt våra rättsliga meddelanden.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Effektiv deodorant till alla hudtyper

Alla känner vi till hur det känns att befinna sig i en pressad situation och man börjar svettas. Hur mycket man svettas är högst individuellt och därav förväntar man sig olika av sin deodorant. Det är därför viktigt med en effektiv deodorant som möter dina förväntningar. Med en effektiv deodorant från Vichy kan du känna dig trygg i över ett dygn. Vichy erbjuder en effektiv deodorant vid namn Antiperspirant roll-on 72h, som är framtagen för dig som svettas kraftigt. Det är en effektiv deodorant som är anpassad för känslig hud och är aktiv i upp till 72 timmar.

Den innehåller aktiva, svetthämmande ämnen, absorberande mineraler och
Perspicalm™, som gör att du svettas mindre. Den effektiva deodoranten reglerar även värmen samt svettutsöndringen när du finner dig i en pressad situation, då man normalt svettas mer. Denna effektiva deodorant gör att din svettning upplevs som dämpad och du kan känna dig trygg i upp till 72 timmar. Huden under armarna är tunn är därför känslig hos många. Vichy har skapat en antiperspirerande effektiv deodorant som innehåller en kombination av LHA och pärlemopigment för slätare armhålor och mindre synligt hår. Det är en effektiv deodorant som är till för kvinnor som önskar en slätare och jämnare hud med mindre synliga hår, utan att kompromissa med effektiviteten i sin deodorant. För att uppnå denna effekt, har vi har tillsatt LHA ER195 för en skonsam exfoliering av den känsliga hudens yta. Hos Vichy finns det en effektiv deodorant för alla, oberoende av vad det är du söker. Svettas du mycket eller har känslig hud under armarna, så anser vi har det finns en effektiv deodorant för att möta dina förväntningar.

Man stöter dagligen på situationer som gör att man blir pressad och därmed naturligt svettas mer. Vichy anser att alla ska kunna känna sig trygga under en längre tid med en effektiv deodorant för att eliminera ett stressmoment. Välj en effektiv deodorant från Vichy idag för en behaglig vardag.

Loading...