OK

OK Cancel

Thank you

Close

Rengöring

Upptäck skonsam och vårdande ansiktsrengöring från Vichy. Det är viktigt med daglig ansiktsrengöring för att få en fräsch och klar hud. Vichy’s sortiment av ansiktsrengöring och tillhörande ansiktsvatten rengör din hud samtidigt som den vårdar den omsorgsfullt. Vichys ansiktsrengöring passar alla hudtyper, även väldigt känslig hud. En ren och fräsch hud är fri från döda hudceller, överskott av talg, föroreningar, smuts och smink; en ansiktsrengöring hjälper dig med detta.

En välfungerande rutin som inkluderar ansiktsrengöring både morgon och kväll gör skillnad i hur din hud kommer att upplevas.
Vichy’s ansiktsrengöring kommer i många olika former, så som ögonmakeup remover, ansiktsvatten, rengörings-gel och lotion, som samtliga avlägsnar både orenheter och makeup från ansikte och ögon. Upplever du din hud som torr kan en rengörings-olja eller rengörings-lotion kännas behaglig på huden medans en upplevd fet hy kan uppskatta en löddrande ansiktsrengöring så som en rengörings-mousse. I serien Normaderm hittar du ansiktsrengöring utvecklad specifik till oren och fet hud, medans Purete Thermale har ansiktsrengöring utvecklad för att passa alla hudtyper. Vår ansiktsrengöring har förskönande effekter och avlägsnar smink och orenheter på ett skonsamt och effektivt sätt. Vichy erbjuder även ansiktsvatten som appliceras efter ansiktsrengöringen.

Ansiktsvatten är utmärkt för att få bort de där sista sminkresterna och smuts. Du bör avsluta din ansiktsrengöringsrutin med ansiktsvatten som fräschar upp huden och lämnar huden ren och fräsch. Applicera ansiktsvatten med en bomullsrondell i ansiktet, undvik ögonområdena. Ansiktsvattnet ska inte tvättas av. Ett ansiktsvatten kan dra samman porerna och göra huden matt och jämn. Komplimentera gärna din ansiktsrengöring samt ansiktsvatten med en dagkräm och nattkräm som är anpassad för din hudtyp. En kräm återfuktar och hjälper till att återhämta huden.
Upptäck Vichy’s sortiment av ansiktsrengöring redan idag.

NORMADERM

Phytosolution - Intensiv rengöringsgel<br />

NORMADERM

Phytosolution - Intensiv rengöringsgel

( Recensioner 16 )

Purifying Pore-Tightening Tonic

NORMADERM

Purifying Pore-Tightening Tonic

PURETE THERMALE

3-i-1 Ansiktsrengöring

PURETE THERMALE

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

Minéral Micellar Milk - Torr hud<br />

PURETE THERMALE

Minéral Micellar Milk - Torr hud

Ansiktsvatten

PURETE THERMALE

Ansiktsvatten

Uppfriskande Rengöringsgel

PURETE THERMALE

Uppfriskande Rengöringsgel

Minéral Micellar Water - Känslig hud<br />

PURETE THERMALE

Minéral Micellar Water - Känslig hud

Rengöringsmousse

PURETE THERMALE

Rengöringsmousse

( Recensioner 17 )

Ögonmakeup Remover

PURETE THERMALE

Ögonmakeup Remover