FUNDATIONS

Oavsett typ av täckning eller hud ger Vichys Dermablend foundation en uppbyggbar makeup med hög täckning som kan skräddarsys efter specifika behov för en fläckfri hy. Från puder till flytande konsistens - Vichy är rekommenderat av dermatologer och produkterna är testade under dermatologisk kontroll.

Vanliga frågor
Om FUNDATIONS

FRÅGA 1: Hur applicerar man en foundation?

Börja med att applicera en liten mängd foundation med fingertopparna eller med en pensel. Arbeta in din foundation från mitten av ansiktet och utåt. För att dölja mer synliga hudproblem, dutta foundation på det aktuella området och stryk sedan ut den med lätt hand. Fördela nedåt mot halsen och sedan ut mot öronen och upp mot hårfästet. Upprepa appliceringen tills du har fått den täckning du önskar. Förläng hållbarheten med ett puder.

FRÅGA 2: Hur hittar jag rätt nyans på min foundation?

Besök Vichys nya Foundation Finder: ett protokoll i fyra steg baserat på vår långavariga branscherfarenhet och kompetens som hjälper dig att hitta den perfekta nyansen av Vichys foundations utifrån din hudton och hudtyp.

FRÅGA 3: Vilken ska användas först, concealer eller foundation?

Det rätta sättet att applicera dessa två produkter är att först jämna ut med hjälp av en foundation och sedan applicerar man en concealer. Foundation jämnar ut ytan och en concealer är kronan på verket för extra täckning eller för att dölja eventuella påsar under ögonen.