SMINK

Fet och torr hud behöver balansera talgproduktionen. Vichys makeup för fet hy innehåller aktiva ingredienser som håller talgen under kontroll och minskar uppkomsten av porer och ojämnheter. Packad med mineralpigment, salicylsyra och glycerin, hjälper Dermablend 3D Fluid Corrective Foundation till att täcka orenheter och rådnad på huden, och samtidigt ge huden fukt och lämna en matt finish.

Vanliga frågor
Om SMINK

FRÅGA 1: Vilka olika makeup-produkter behöver jag?

Hos Vichy handlar det om hellre få bra än många sämre produkter, och att sätta ihop ett bra makeup-kit är en fråga om kvalitet och inte kvantitet. Upptäck Vichys foundations, concealers och fixeringspuder som ger hög täckning för en slätare och jämnare hudton för alla hudtyper, även känsliga sådana.

FRÅGA 2: Vilka är de bästa makeup-produkterna för fet hud?

Fet hud är ofta även aknebenägen och behöver makeup-produkter som har en matterande effekt och täcker orenheter. Vichys serie Dermablend är specifikt framtagen med aktiva ingredienser som salicylsyra som hjälper till att minimera synligheten av porer.

FRÅGA 3: Vilka är de bästa makeup-produkterna för torr hud?

Torr hud kan se fnasig ut när den täcks med makeup. För att undvika denna ganska besvärliga olägenhet ska du välja produkter som även fungerar som fuktande, till exempel Dermablend Corrective Compact Cream Foundation eller Dermablend 3D Correction, som ger fukt till huden.