LÄPPBALSAM

Läpparna är mycket ömtåliga eftersom huden där saknar talg- och svettkörtlar, vilket gör att de lätt blir torra och spruckna om vädret är kallt, för varmt eller torrt. Vichys Dermablend färgat läppbalsam är sammansatt av en intensivt näringsgivande blandning av kokossmör, bivax och naturliga oljor som återfuktar och minskar torrhet och samtidigt ger en glamorös och diskret färgton som förstärker läpparnas naturliga färg.

Vanliga frågor
Om LÄPPBALSAM

FRÅGA 1: Vad är läppbalsam?

Läppbalsam framhäver läpparnas naturliga färg samtidigt som de återfuktar och håller läpparna mjuka. Det är den perfekta hjälpen för att lugna torra och spruckna läppar, samtidigt som det ger dem återfuktning. Vichys Naturalblend läppbalsam finns också som ett färgat läppbalsam för att ge en extra touch av glamour.

FRÅGA 2: Har läppbalsam bäst före-datum?

Ja. Efter ett år förlorar läppbalsam sin verkningsgrad och kan till och med innehålla bakterier eller svamp. Om ditt läppbalsam har UV-skydd kommer det inte att skydda dig mot solen längre om det har passerat bäst före-datum.

FRÅGA 3: Hur länge håller ett läppbalsam?

Läppbalsam kan hålla i upp till ett år om du använder det normalt och inte utsätter det för värme, fukt eller lämnar det utan hylsa. Vissa ingredienser kan dock förlora sin verkan efter 6 månader.