SOLSKYDD

För att skydda huden mot det breda spektrumet av UVB, UVA och UVC som kan orsaka solsveda eller brännskador och dessutom står för 80 % av för tidigt åldrande eller cancer, har Vichy utvecklat en ultratunn och lätt textur med Capital Soleil, det bästa solskyddet för alla hudtyper. Upptäck en anti-aging vattenbaserad formula med Vichy vulkaniskt vatten, hyaluronsyra och antiaging-aktiva ämnen som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och håller den återfuktad i 24h.

Vanliga frågor
Om SOLSKYDD

FRÅGA 1: Kan solskydds bli för gammalt?

Solskydd har en begränsad hållbarhet. Enligt dermatologerna är solskyddens komponenter stabila i upp till tre år. Men om din produkt har en ovanlig färg eller doft är det dags att göra sig av med den.

FRÅGA 2: Förhindrar solskydd att man blir brun?

Solskydd fungerar som en sköld och reflekterar UV-strålar. Solskyddsprodukter är viktiga för att undvika solskador, skydda huden mot cancer och mot rynkor eller för tidigt åldrande. Samtidigt som solskydd blockerar en stor andel av UV-strålarna kan en liten del fortfarande absorberas av huden, vilket gör att den blir brun även om du använder mycket solskydd.

FRÅGA 3: Hur länge håller solskydd?

Solskydd, oavsett SPF, verkar i upp till 2 timmar efter applicering.