SOLSKYDD

För att skydda huden mot UVB, UVA och långa UVA-strålar, som kan orsaka solbränna och för tidigt åldrande av huden, formulerar Vichy Capital Soleil solkrämer med Netlock-teknologi, som ger ett bredspektrumskydd mot solens strålar i ultralätta konsistenser. Netlock-tekniken bidrar också till att göra produkterna mycket vattenresistenta.

Upplev Vichys ultralätta solskydd, som absorberas snabbt utan att lämna vita märken samtidigt som de effektivt ger huden ett fotostabilt, bredspektrumskydd mot solens skadliga strålar. Våra formuleringar är anpassade efter dina behov med aktiva ingredienser som niacinamid, peptider och salicylsyra som gör en synlig skillnad för din hud.

Vanliga frågor
Om SOLSKYDD

FRÅGA 1: Kan solskydds bli för gammalt?

Solskydd har en begränsad hållbarhet. Enligt dermatologerna är solskyddens komponenter stabila i upp till tre år. Men om din produkt har en ovanlig färg eller doft är det dags att göra sig av med den.

FRÅGA 2: Förhindrar solskydd att man blir brun?

Solskydd fungerar som en sköld och reflekterar UV-strålar. Solskyddsprodukter är viktiga för att undvika solskador, skydda huden mot cancer och mot rynkor eller för tidigt åldrande. Samtidigt som solskydd blockerar en stor andel av UV-strålarna kan en liten del fortfarande absorberas av huden, vilket gör att den blir brun även om du använder mycket solskydd.

FRÅGA 3: Hur länge håller solskydd?

Solskydd, oavsett SPF, verkar i upp till 2 timmar efter applicering.