ANSIKTSSERUM

När huden förlorar sin elasticitet på grund av den naturliga åldringsprocessen, samverkar Vichys ansiktsserum i serierna Liftactiv och Mineral 89 med aktiva ämnen som 5% ren C-vitamin, E-vitamin, fragmenterad hyaluronsyra och Vichys vulkaniska vatten för att släta ut fina linjer och rynkor genom att fylla ut och återfukta de djupare skikten i överhuden.

Vanliga frågor
Om ANSIKTSSERUM

FRÅGA 1: Hur applicerar man ansiktsserum?

Till skillnad från hud- och fuktcremer är ansiktsserum avsett att appliceras i en ytterst liten mängd eftersom produkten är väldigt koncentrerad. Rengör händerna och ansiktet innan du applicerar produkten på huden. Applicera 2 eller 3 droppar serum på fingertopparna och klappa försiktigt med uppåtriktade rörelser tills det har absorberats helt och hållet.

FRÅGA 2: Vilken effekt har serum på ansiktet?

På grund av de bioaktiva ämnena kan ansiktsserum lugna känslig hud, minska uppkomsten av fina linjer och rynkor samt skydda huden mot fria radikaler och framtida skador.

Fråga 3: Hur använder man serum med C-vitamin i ansiktet på natten?

Innan läggdags, rengör ansiktet varsamt och klappa det torrt. Häll 4-5 droppar av ett C-vitamin-serum, t.ex. Liftactiv Supreme Vitamin C Serum med 15% C-vitamin, i den rengjorda handflatan och dutta serumet med fingertopparna över ansiktet, undvik läpparna och området kring ögonen.