HITTA RÄTT HÅRVÅRD FÖR DIG

Här dyker vi ner i Vichys serie av hårvårdsprodukter, så att du kan hitta den helt rätta lösningen för ditt hår och hårbotten.

Har du mjäll?

Många människor lider av känslig, torr och kliande hårbotten. Det finns flera orsaker till att hårbotten blir irriterad och en av dem är mjäll.


Mjäll drabbar många av oss och är ett mycket vanligt besvär. Ofta blir hårbotten irriterad, kliande och det kan kännas som om själva håret gör ont. Men problemen orsakas av obalans i huden.


Mjäll uppstår av en obalans i hårbottens sammansättning av mikroorganismer: Propioni-bakterier, stafylokocker och jästsvampen malassezia, som finns naturligt i huden. Mjäll skapas till följd av överproduktion av jästsvamp som ger en snabbare produktion av hudceller, vilka ansamlas och flagnar av som döda hudceller.


Ett rengörande schampo mot mjäll

Vichy erbjuder två olika mjällschampon för dig som drabbats av mjäll, oavsett hårtyp. Dercos Technique Anti-mjäll Schampo för torrt hår och Dercos Technique Anti-Mjällschampo för normalt/fett hår. Bägge schampona reducerar mjäll upp till 100% efter första användningen.


Den vårdande formulan i mjällschampot återupprättar hårbottens naturliga balans
Hårbottens mikrobiom är rik på naturliga mikroorganismer som hjälper med att upprätthålla hudens balans och stärker hudens naturliga försvar. Mjäll uppstår när det är obalans i dessa. Med Selenium DS-teknologi och salicylsyra hjälper Dercos Techniques anti-mjäll formula med att rengöra och exfoliera huden, samt upprätthålla den naturliga balansen i hårbottens mikrobiom.


Tack vare 1% selendisulfid och 1% salicylsyra rengörs hårbotten och synligt mjäll minskas med upp till 100%. SeleniumDS-teknologin tar bort mjäll efter första användningen utan att torka ut håret.

Har du obehag i hårbotten?

Lösningen på obehag i hårbotten är inte bara att tvätta håret oftare, du ska också använda rätt schampo som lugnar huden och hjälper till att upprätthålla hårbottens naturliga balans.


Dercos Technique Ultra Soothing Schampo för torrt hår är ett bra val för dig med känslig hårbotten och som gärna vill tillföra fukt till håret och lindra obehaget i hårbotten. Dercos Technique Ultra Soothing Schampo för normalt/fett hår är för dig som har tendens till fett hår. Bägge schampona innehåller SENSIRINE-komplex, glycerin och panthenol, som har dokumenterat lugnande inverkan på irriterad hårbotten.


Använd det lugnande schampot på samma sätt som ett vanligt schampo och använd det vid varje hårtvätt för bästaresultat.

Är du benägen att få psoriasis?

Om du lider av psoriasis ska du ha professionell behandling. Men Dercos Technique PSOlution Schampo är särskilt framtaget som ett komplement för att lugna hårbotten drabbad av psoriasis. Schampot lugnar omedelbart genom att ta bort den stickande känslan, stärka den försvagade hårbotten och motverka obalans.


Den lugnande formulan av aktiva ingredienser är berikad med 5% karbamid (UREA) som har en lugnande och näringsgivande inverkan på hårbotten, 2% salicylsyra som är antibakteriellt och rengörande, samt glycerin som fuktar hårbotten och håret.


Schampot har en omedelbart lugnande effekt. Efter endast en veckas användning kommer synliga flagor ha minskat och huden i hårbotten kommer vara markant förbättrad och se friskare ut. Schampot fuktar och mjukgör håret och lämnar det mer glänsande. Det har en hypoallergen formula och passar alla hudtyper, även känslig hårbotten.


Använd schampot varje dag i två veckor för att uppnå full effekt.

Har du håravfall?

Håravfall är kopplat till biologiska och miljömässiga exposoma faktorer som kan påverka hårets kvalitet negativt. Ett vackert hår börjar med en välmående hårbotten.


DERCOS ENERGY+ STIMULATING Schampo hjälper till att bekämpa håravfall genom att stärka håret och minska avbrutna hårstrån samt ger långvarig volym.


Berikat med Aminexil och aktiva ingredienser i en högeffektiv formula som hjälper till att bekämpa håravfall genom att förstärka och revitalisera håret – från rot till topp.


Instrumentella tester visar att hårfibrerna stärks med +47 % och återfår därmed sin naturliga motståndskraft.

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys