MÄN

Från puberteten till vuxenlivet kan män uppleva olika sorters hudproblem. Vichys hudvårdsprodukter för män löser alla hudproblem, från överskott av talg med Normaderm till torrhet och känslighet med Mineral 89. Inflammationer kan förvärras av yttre påverkan och sedan leda till rynkor och minskad elasticitet, Liftactiv förebygger detta samt reducerar ålderstecken med aktiva och allergivänliga ingredienser som passar känslig hud.

Vanliga frågor
Om MÄN

FRÅGA 1: Kan män använda hudvårdsprodukter för kvinnor?

De kan göra det, men det skulle inte fungera effektivt. Män har tjockare hud för att upprätthålla hårsäckarna som utsöndrar mer naturliga oljor. Mäns hud utsätts också för olika hormonella förändringar. Därför är det bäst att använda hudvårdsprodukter för män som är avsedda för männens hudproblem.

FRÅGA 2: Hur länge håller hudvårdsprodukter för män?

I de flesta fall kan hudvårdsprodukter för män hålla i upp till ett år efter att de öppnats. Kontrollera alltid att produkten inte har en avvikande färg, konsistens eller lukt innan du använder den.

FRÅGA 3: Hur börjar man en hudvårdsrutin för män?

Män kan förbättra sin hudkvalitet genom att följa en stegvis daglig rutin som består av: rengöring av ansiktet, återfuktning med en produkt med solskyddsfaktor och behandla specifika hudproblem med ett serum.