NEW  VI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA  LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

Vichy åtar sig att behandla de personuppgifter som du lämnar i detta formulär som konfidentiella. Uppgifter av personlig karaktär som samlas in via detta formulär behandlas uteslutande för Vichys räkning för att hantera din registrering och synpunkter från konsumenternas. Jag samtycker till att mina uppgifter i samband med denna behandling överförs till dotterföretag utanför EU, varav vissa omfattas av en data- och uppgiftsskyddslagstiftning som inte håller samma nivå som den inom EU.

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera uppgifter om dig själv. Du kan alltid utöva denna rättighet genom att mejla till [email protected]

Du kan alltid läsa vår policy för skydd av personuppgifter samt våra rättsliga meddelanden.

OK

OKCancel

Thank you

Close
Hair Care

Hair Care

Är du trött på att slita ditt hår p.g.a. mjäll, blekning eller ojämn färg eller kanske till och med tecken på att du tappar hår? Vichy kan hjälpa dig!

Läs vidare för svar på alla dina hårproblem, från glest, torrt eller skört hår till hårbotten och rötter som är känsliga. Våra experters råd hjälper dig att göra ett uttunnande hår tjockt igen, öka livfullheten och glansen i behandlat hår och rent allmänt förbättra hårets hälsa, vitalitet och utseende.

    go to top