OK

OK Cancel

Thank you

Close

Säg hej till dagar i solen!

Ideal Soleil
Ideal Soleil

Sandaler, badkläder, din favoritsolcreme och du är redo! Vi alla vet att vi ska ta med oss solskyddsfaktorn när vi åker på solsemester och ska tillbringa en lång dag på stranden. Men hur är det när du ska ut en solig sommardag för en lunch på en uteservering inne i stan, när du tar en löptur på morgonen runt sjön eller när du tillbringar eftermiddagen i en park eller på en lekplats? Låt VICHY guida dig till hur du skyddar och vårdar din hud varje dag – och inte bara på semestern.

Återfukta huden hemma

Här i Norden går vi gärna ut för att njuta av värmen under soliga dagar på våren och sommaren. Och det är ju lätt att förstå eftersom vi har tillbringat hela vintern inomhus! Kom bara ihåg att du inte är den enda som blir törstig en varm dag, utan det gäller din hud också.

Huden får den bästa starten för en dag i solen om du återfuktar den på morgonen. Så smörj efter duschen in din hud med en bodylotion som passar din hudtyp. Det är nämligen så att om du återfuktar huden hemma bidrar det till att skydda din hud, eftersom bara 20 minuter i solen kan innebära att din hud förlorar upp till 25 % av sin fukt.

Och glöm inte...

Nästa, och det viktigaste steget, är solskyddsfaktorn. Precis som med återfuktningen är det smart att förbereda sig redan hemma, eller åtminstone 30 minuter innan du går ut i solen. Men du vet ju inte alltid vad du kommer att göra en dag med klarblå himmel. Lägg därför till värdande produkter berikade med SPF i din morgonrutin – eller se till att ta SPF i fickstorlek med dig. För att vara på den säkra sidan och redo för soliga överraskningar!

Solskyddsfaktor som en del av din dagliga rutin

VICHY har ett stort utbud av solskyddsprodukter som passar olika hudtyper. Och oroa dig inte för att överdriva, det kommer du inte att göra. Faktiskt är den både ett enkelt och grundläggande steg till att skydda din hud mot skador orsakade av solexponering.

CAPITAL SOLEIL

Antioxidant Sun-Care SPF 50 Dagligt solskydd med antioxidanter. Solskyddsfaktorn innehåller Camu Camu, som är rikt på Vitamin C, och har en antioxiderande effekt som hjälper till att motverka fria radikaler. Hudtonen ser mer jämn ut.

Har du bråttom? CAPITAL SOLEIL Refreshing Face Mist är den perfekta slutfinishen. Den fixerar inte bara ditt smink, utan den har också SPF50 och återfuktar i 24 timmar utan att lämna vita märken – kom ihåg att återapplicera den under dagen för att bibehålla den skyddande effekten.

Solskyddsfaktor i farten

Det är alltid en bra idé att ta med dig solskyddsfaktor. Oavsett om det är molnigt på morgonen och oavsett om du har tänkt spendera dagen inomhus. Ett alternativ som tar liten plats i väskan är CAPITAL SOLEIL Stick for exposed areas SPF 50+ som appliceras på kinder, öron och näsa.

Efter solnedgången

Vi hoppas att du har haft en underbar dag i solen (med solcremen på)! Ge din hud lite extra kärlek och smörj in den med aftersun. Det återfuktar din hud och förbättrar din solbränna.

Upptäck resten av VICHY Capital Soleil-utbudet här, det finns ett val för alla hudtyper och dagliga behov. Och kom ihåg, solskyddsfaktor passar både på semestern och till vardags. Njut av solen med omtanke, VICHY

För semester & till vardags

  • Inkludera solskyddsfaktor i din dagliga rutin
  • Återfukta innan du går ut
  • Ta med en solskyddsfaktor i fickstorlek
  • Använd aftersun eller body lotion efter solnedgången

Relaterade produkter

Solstift till utsatta områden SPF 50+

Solstift till utsatta områden SPF 50+

Fuktgivande Ansiktssolcreme SPF 50+

Fuktgivande Ansiktssolcreme SPF 50+

go to top