SOLCREMER FÖR ANSIKTET ANPASSADE FÖR DAGLIG ANVÄNDNING

Vichy Capital Soleil UV-Daily är en serie solskyddsprodukter för ansiktet. Produkterna är formulerade med noggrant utvalda aktiva ingredienser och är skräddarsydda för individuella behov. De ultralätta texturerna är lätta att integrera i din dagliga hudvårdsrutin.

KOM IHÅG SOLSKYDD VARJE DAG

Att applicera solskydd varje dag året runt är avgörande av flera viktiga skäl. För det första är det viktigt att förstå att solens UVA-strålar kan tränga igenom moln och fönster och orsaka skadliga effekter på huden, även under vintermånaderna. UVA-strålar är kända för att bidra till att huden åldras i förtid och ökar risken för att utveckla hudcancer. Genom att applicera solskyddsmedel dagligen kan du effektivt minska risken för dessa skador och bibehålla en frisk och ungdomlig hud.

Dessutom kan daglig användning av solskyddsmedel hjälpa till att förebygga ålderstecken som rynkor, fina linjer och pigmentförändringar. Solens UV-strålar är en av de största faktorerna som påskyndar hudens åldrandeprocess. Genom att skydda huden mot solens skadliga effekter kan du bibehålla en jämnare och ungdomligare hudton.

Genom att använda solcreme med brett spektrum (skydd mot UVA- och UVB-strålar) varje dag kan du effektivt skydda din hud mot solens skadliga strålar året runt och bibehålla en frisk och ungdomlig hud. Så kom ihåg att alltid använda solskyddsmedel, oavsett årstid! Våra UV-Daily-solskydd är framtagna för daglig användning med ultralätta konsistenser som absorberas snabbt utan att lämna vita märken.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Solcreme SPF50+

Upptäck Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ - den ultimata solcremen för ansiktet. Med sin ultralätta formula förebygger den rynkor, motverkar åldersfläckar och skyddar huden mot oxidativ stress orsakad av UV-strålar och föroreningar. Solkrämen ger ett mycket högt skydd för ansiktet och är berikad med probiotiska fraktioner, peptider och niacinamid.

Tack vare Netlock Technology ger den ett bredspektrumskydd mot både UVA- och UVB-strålar i en ultralätt, icke-fet konsistens. Applicera varje morgon som det sista steget i din hudvårdsrutin och skaka väl före användning.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ är framtagen för känslig hud och är hypoallergen. Den har testats under dermatologisk kontroll och innehåller noggrant utvalda ingredienser, bland annat 2% niacinamid för att jämna ut hudtonen, 4% peptider för en anti-age-effekt, 10% vulkaniskt vatten från Vichy för att stärka hudbarriären, probiotiska fraktioner för att ytterligare stärka hudbarriären och E-vitamin som en kraftfull antioxidant som neutraliserar skadliga fria radikaler.

Upptäck fördelarna med Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+:

 • Effektivt bredspektrumskydd mot solens strålar (UVA och UVB)
 • Återfuktar huden
 • Ultralätt konsistens som absorberas snabbt
 • Neutraliserar de skadliga effekterna av fria radikaler
 • Inte fet och inte klibbig
 • Mycket vattenresistent
 • Hypoallergen och lämplig för känslig och solkänslig hud

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Lätt färgad Solcreme SPF50+

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ finns även i en lätt färgad version. Få alla de fördelar du känner igen från originalet men nu i en version med mineralpigment som omedelbart hjälper till att jämna ut hudtonen och ger naturlig täckning. 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ lätt färgad solcreme är lämplig för personer med ljus till medium hudton.
 

Vichy Capital Soleil UV-Clear Solcreme SPF50+

Upptäck Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+ - den perfekta solcremen för fet och aknebenägen hud. Använd den dagligen för att skydda huden mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som du förebygger och minskar blemmor, fläckar och glansig hud. Solcremen är formulerad med Netlock Technology, som ger ett bredspektrumskydd i en ultralätt konsistens som inte är fet eller kladdig.

Denna solcreme är anpassad för känslig hud och är dermatologiskt testad. Den innehåller noggrant utvalda ingredienser, bland annat Netlock Technology för effektivt skydd mot solens skadliga strålar, 2% niacinamid för att minska finnar och jämna ut hudtonen, 0,3% salicylsyra för att minska orenheter, 0,5% sarcosine för att reglera hudens sebumproduktion och probiotiska fraktioner för att stärka hudbarriären. E-vitamin är en kraftfull antioxidant som hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler.

Upptäck fördelarna med Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+:

 • Effektivt bredspektrumskydd mot solens strålar (UVA- och UVB-strålar)
 • Speciellt utvecklad för fet och aknebenägen hud
 • Kontrollerar glänsande hud hela dagen
 • Ultralätt konsistens som absorberas snabbt
 • Lämnar en matt finish på huden utan att kladda eller kännas fet
 • Vattenfast och svettresistent
 • Icke-komedogen, täpper inte till porerna
 

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys