SOLSKYDD FÖR ALLA HUDTYPER

I artikeln dyker vi ned i Vichys serie av solkrämer, så du kan hitta rätt solskydd för din hudtyp.

Vår hud utsätts dagligen för solens ultravioletta strålar – också under de kalla vintermånaderna och dagarna med molnigtväder. UV-strålarna kan ge hudproblem som solbränna, pigmentförändringar, soleksem och dessutom förorsaka åldrande i huden.

Det är därför viktigt att njuta av solens strålar med försiktighet och skydda huden varje dag genom att använda solskydd. Vichy har skapat en serie
solskydd till olika hudtyper, så du kan njuta av den bästa källan till D-vitamin och samtidigt varaväl skyddad mot både UVA- och UVB-strålar.

I artikeln dyker vi ned i Vichys serie av solkrämer, så du kan hitta rätt solskydd för din hudtyp.

Solskydd och anti-age i ett

Också här i Norden är det nödvändigt att använda solskydd varje dag, trots att vårt väder är känt för att vara nyckfullt.

Mer än 80 % av hudens ålderstecken är orsakade av UV-strålning och föroreningar, det som vi kallar exposoma faktorer. UVB-strålar är vanligast om sommaren medan UVA-strålar är närvarande hela året runt, och de har enpermanent påverkan på hudens åldrande.

Med detta i huvudet har vi utvecklat Capital Soleil UV-Age Daily med ett mycket högt solskydd på SPF50+. Den skyddarmot solåldrande, har en ultralätt konsistens och efterlämnar en osynlig, jämn och icke-fet finish på huden. I Capital Soleil UV-Age Daily får du en solkräm du kan använda varje dag, som förebygger och minskar ålderstecken och har ettbredspektrigt solskydd i en och samma produkt.

Capital Soleil UV-Age Daily är full med aktiva ingredienser som niacinamid, peptider, probiotiska fraktioner ochvulkaniskt vatten från Vichy. Niacinamid, även kallat B3-vitamin, hjälper att motverka pigmentfläckar. Peptider ger en lenare hud. Tillsammans stärkerde probiotiska fraktionerna och det mineralrika vulkaniska vattnet från Vichy hudens barriär.

Denna solkräm kan också fås med en lätt färgton, UV-AGE Daily Tinted SPF50+,
som ger en naturlig täckning och jämnare hudton – och innehåller alla de samma aktiva ingredienser.

Fugtgivende solcreme til sensitiv hud

Vichy Capital Soleil Velvety Cream är en fuktgivande solkräm för ansiktet med mycket högt solskydd på SPF50+.

Denna solkräm har en formula med fuktgivande hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy, som bidrar till långvarigfukt i upp till 24 timmar och att skapa balans i huden.

Capital Soleil Velvety Cream har en sammetslen konsistens som snabbt smälter in i huden utan att lämna vita märken. Solkrämen ger dig ett bredspektrigt skydd mot UV-strålar samtidigt som att den gör huden lenare, mjukare och smidigare.

Denna solkräm passar till dig som har en solkänslig hud och vill kombinera högt solskydd med vårdande och fuktgivande egenskaper.

Mattande solkräm

Vissa väljer att avhålla sig från solkräm om den orsakar en glansig hud i solen. Därför har vi framtagit Capital Soleil UV-Clear för ansiktet med SPF 50+, som är en lätt solkräm med mycket högt solskydd som gör huden matt.

Använd dagligen för att skydda huden mot UVA- och UVB-strålar samtidigt som du förebygger och reducerar orenheter, märken från orenheter och blank hud. Innehåller Netlock-teknologi som ger ett bredspektrat skydd mot UVA- och UVB-strålar med en otroligt lätt konsistens. Klibbar inte och ger inga vita märken. Mild och frisk doft.

Formulerad med niacinamid, som jämnar ut hudtonen, och salicylsyra som hjälper till att minska finnar.

Få en strålande solbrun färg

Många svenskar avstår från att använda solkräm eftersom de tror att alla typer av solkräm kommer att lämna vita märken eller förhindra att huden blir solbrun. Just därför har Vichy utvecklat Capital Soleil Tan Illuminating Solspray SPF30. Den känns som vatten på huden och lämnar inga vita märken, samtidigt som den skyddar mot solens strålar och betakaroten hjälper till att främja en strålande solbrun färg.

Enkel solskydd för hela familjen

Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Solkräm SPF30 är en fuktgivande solkräm för ansikte och kropp som ger bredspektrumskydd mot solens strålar (UVA- och UVB-strålar).

Den kan användas av hela familjen och har en lätt konsistens som absorberas snabbt utan att kännas fet eller lämna vita märken. Mycket vattenresistent.

Lägg den i väskan, och hela familjen är redo för en tur till stranden.

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys