OK

OK Cancel

Thank you

Close

10 Nordiska sommarfavoriter DEL 2

I första delen botaniserade vi bland miljövänliga vattenflaskor, badkläder gjorda av återvunnen plast och anti-sand solkräm. Idag fortsätter vi spana på vacker  skandinavisk formgivning. Vi på LeVICHYmag har många olika semesterplaner. Men oavsett om sommaren bjuder på vacation eller staycation är det 10 saker vi inte klarar oss utan under sköna sommardagar på stranden. Här kommer därför lite inspiration så att du är redo för stranden i sann Skandi-anda.

1. En tur till stranden utan badhandduk är som skidsemester utan snö. Och med tanke på hur länge vi ligger på badhandduken, antingen med en bra bok eller musik i öronen, är det värt att satsa på bra kvalitet och snygg design. Vi har hittat ett badlakan från Marimekko i klassisk mönster som verkligen lever upp till våra förväntningar. 

2. Det är härligt att bada i salta vågor, dåsa under solens strålar och känna sanden under sina bara fötter. Men sand, salt och sol kan ha en uttorkande effekt på huden. Därför har vi alltid VICHYs mineraliserande termiska källvattenspray i strandväskan. Den är perfekt för att fräscha upp huden under dagen och dessutom innehåller den 15 olika mineraler som ger huden en boost och tillför fukt. 

3. Danska Soft Rebels har designat den här fina kimonon som passar perfekt för en promenad till glasskiosken, eller för att skydda axlarna mot varma solstrålar. Kimonor är som gjorda för grillkvällar, festivaler och fungerar  också toppen som lätt ytterklädsel under ljumma sommarkvällar.

4. Vi drömmer om att promenera längs hamnen och äta citronsorbet i detta fina par sandaler från Billi Bi. Klackhöjden är perfekt för en storstadssemester när man både vill vara snygg och ändå kunna röra sig obehindrat på urbana äventyr. Den fina beiga nyansen är perfekt till sommargarderoben, men för de djärva finns modellen även i rött eller ormskinn.

5. Nu saknar vi bara något att packa ner alla fina must-haves i och då har vi fallit för den här väskan från svenska COS. Den är både minimalistisk och praktisk och storleken är perfekt  för alla dina strandprylar.

Relaterade produkter

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

( Recensioner 1 )

go to top