OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ett fulltecknat schema kräver en boost för huden

Åren mellan 30 och 40 är för många av oss de mest krävande. Att balansera jobb och familj i en ofta hektisk stadsmiljö lämnar lite tid över till dig själv – och för hudvård. Även om du har etablerat en hudvårdsrutin kan du säkert känna att en fulltecknad dag eller sömnlös natt syns i ditt ansikte. Och åren av solande, stadsliv, skratt och oro visar sig i de fina linjerna runt dina ögon och din mun, liksom i en trist hudton.

Antagligen är det få av oss som planerar att sänka tempot i livet redan nu, men små förändringar i vår dagliga hudrutin kan hjälpa oss att sakta ner förekomsten av ålderstecknen och inte minst att förbättra hudens motståndskraft mot den oundvikliga påverkan från trötthet, UV-strålning och föroreningar. Återfuktning och skydd är vad du är ute efter. Men hur kan du försäkra dig om att du återfuktar och skyddar huden, utan att du radikalt behöva förändra din dagliga rutin och byta ut dina produkter? Lösningen är enkel: Ge din hud en kraftfull boost.

Boosta din hud

Vad gör egentligen en booster för huden? En booster för huden är en mild form av skönhetsuppgradering som är utformad som ett komplement till din dagliga rutin, samtidigt som den låter dina andra produkter göra sitt jobb. MINÉRAL 89 är den första boostern för huden från VICHY och det hemliga vapnet för att boosta styrkan och lystern i din hud. Boostern innehåller inte mindre än 89 % av thermalskt vatten från VICHY, vilket är rikt på 15 mineraler som hjälper till att stärka hudens fuktbarriär mot externa faktorer. Den innehåller också hyaluronsyra, som hjälper till att återfukta och ge huden fyllighet. Den passar alla hudtyper, till och med känslig hud och kan användas runt ögonen och läpparna. Du som har väldigt lite tid på morgonen kommer också att uppskatta dess lätta geltextur som snabbt absorberas. Och du kommer snabbt att få njuta av känslan av slät och återfuktad hud.

Vilken är den perfekta hudvårdsrutinen för mig?

30–40-årsåldern är antagligen den tidpunkt då de flesta av oss börjar fundera på att skydda vår hud för att göra den mer motståndskraftig mot utmanande vardagsfaktorer. Efter att du har rengjort huden morgon och kväll, använd bara några droppar MINÉRAL 89 Booster. Klappa mjukt in den i huden – glöm inte området kring ögonen och munnen – och fortsätt sedan med din dagcreme, gärna med SPF, eller din nattcreme, vilken är grundläggande för att hjälpa huden till återuppbyggnad under natten. MINÉRAL 89 Booster är också utmärkt att applicera före solskyddsfaktorn om du är ute efter en lätt och snabbabsorberande känsla.

3 saker som gör att MINÉRAL 89 Booster förbättrar din sminkning

Använder du smink varje dag? Då har du säkert varit med om att du har sminkat dig hemma, för att senare på dagen upptäcka att din foundation har blivit torr och kakig. Föroreningar påverkar nämligen inte bara huden, de kan också förstöra den där felfria vardagssminkade looken du skapade på morgonen.

MINÉRAL 89 Booster kan hjälper din sminkning på flera sätt:
1. Skapar en skyddande film på hudytan som minskar påverkan från föroreningar och hjälper din hud att bibehålla sitt naturliga skydd.
2. Har en lugnande gelkonsistens som gör den till det ultimata valet för att skapa en naturlig lyster.
3. Kan användas före din primer utan att din hud blir oljig eller börjar klia.

Tips för din hudvårdsrutin

Utöver en daglig boost av MINÉRAL 89 rekommenderar vi de här produkterna.

Före Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En ansiktsrengöring som fungerar som rengöring, ögonsminksborttagning och toner. Enkel att använda morgon och kväll då den inte behöver sköljas av. Njut av den krämiga och effektiva formulan som passar alla hudtyper – även känslig hud.

Efter Minéral 89 Booster:
2. Slow Âge Light Day Cream med SPF25
En kraftfull dagcreme som stärker din hud och gör den mer motståndskraftig mot faktorer såsom UV-strålning, förorenande partiklar och stress. Dagcremen finns också i en fet variant med SPF30.

2. Slow Âge Night Cream & Mask
En multifunktionell vårdande produkt som hjälper huden att återhämta sig efter att ha utsatts för urbana aggressorer såsom föroreningar, stress och UV.


Du kan upptäcka hela sortimentet av produkter från VICHY här, där du också hittar fler produkter för alla huvdvårdsbehov.

Njut av den förbättrade hudvårdsrutin. 

VICHY

Relaterade produkter

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

( Recensioner 13 )

Slow Âge Night (Nattcreme och Mask)

Slow Âge Night (Nattcreme och Mask)

Reoxygenating & regenerating night cream & mask

( Recensioner 88 )

go to top