OK

OK Cancel

Thank you

Close

Förnyande formula för stressad hud

Mineral 89
Mineral 89

Att huden i ansiktet blir stressad är något vi alla kommer att uppleva någon gång. När det händer behöver du ge huden extra uppmärksamhet och vård. Här är förklaringarna till och lösningarna för stressad hud

Förstå stressad hud

Den känsligaste huden på kroppen är också den mest utsatta: huden i våra ansikten. Den påverkas av faktorer både utifrån och inifrån som föroreningar, vädret, sömnbrist, oro, glädje och hormonförändringar. Alla dessa lämnar spår på vår hud dagligen.

Huden fungerar som ett skydd mot dessa exposoma faktorer och när huden påverkas av dem minskar dess förmåga att försvara sig, hudbarriären förändras, inflammationer triggas och hudens generella immunförsvar försvagas. Detta kan leda till tråkig hud som förlorat sin elasticitet och uppdykandet av orosrynkor. Vi kallar det stressad hud, och vi alla får det någon gång.

Förnya huden

Vi har utvecklat NYA Minéral 89 Probiotic Fractions Serum för att synligt hjälpa huden att återfå sin glöd, lyster, elasticitet, jämnhet, fyllighet och textur. Det är en kraftfull innovativ formula för stressad hud, fylld med aktiva ingredienser som probiotiska fraktioner, vitamin E, niacinamid och vulkaniskt vatten från Vichy – som ger den kraft att utföra mirakel.

Probiotika är mikroogranismer som hjälper till att stärka immunförsvaret och som under många år har använts som tillskott i mat. Vi använder beståndsdelar av probiotika i vår högeffektiva formula för att hjälpa till att förbättra hudbarriärens funktioner då huden får ett anti-oxidant försvar.

Med 4 % niacinamid, också kallat vitamin B3, har NYA M89 Probiotic Fractions Serum en lugnande effekt på huden och hjälper till att jämna ut hudtonen.

Det vulkaniska vattnet från Vichy innehåller 15 mineraler som stärker hudbarriärens funktioner och balanserar huden.

Tillsammans har dessa aktiva ingredienser omedelbart dokumenterad effekt.

Gör den till en del av din rutin

Serumet är enkelt att få med i din dagliga hudrutin när behovet finns.

Börja alltid din hudvårdsrutin med att rengöra huden. Pureté Thermale 3-in1 Cleanser är ett bra val.

Applicera sedan Minéral 89 Booster för att ge din hud den bästa grunden för att möta dagen.

Därefter kan du använda NYA M89 Probiotic Fractions Serum för att återställa stressad hud. Droppa en droppe direkt i din hand och smörj sedan varsamt in den i hela ansiktet.

Nästa steg i din dagliga hudvårdsrutin bör vara en bra ansiktskräm, som till exempel Aqualia Thermal Rehydration Cream Light.

Slutligen, applicera ett solskydd, exempelvis NYA Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ som skyddar mot UV-strålning och mot tecken på hudens åldrande.

VICHY

go to top