OK

OK Cancel

Thank you

Close

Lägg grunden för en enkel hudvårdsrutin innan du fyller 30

Livet i 20-årsåldern är fullt av möjligheter och distraktioner. Kanske är din tid splittrad mellan sena utekvällar, filmmaraton, utmattande träning, exotiska resor och intensiva studier. Och just på grund av att du har många järn i elden borde du ta extra bra hand om din hud för att bibehålla dess naturliga lyster och fräscha look.

Om du vill behålla ditt ungdomliga utseende och inte har infört någon daglig hudvårdsrutin är det dags att göra det nu. Men hur skapar du en hudvårdsrutin som är effektiv, men ändå enkel? Svaret är att boosta den!

Återfuktande boost? Vad är poängen?

Återfuktning är grundläggande för hudens funktioner och välmående – helt enkelt för att få en hud som är fräsch, återfuktad och har lyster. En booster för huden är inte en fristående lösning, utan är utformad för att ge din dagliga rutin en extra skjuts, samtidigt som den låter andra hudvårdsprodukter verka som de ska.

MINÉRAL 89 är den första boostern för huden från VICHY. Den är den där dosen av fräschhet, lyster och återfuktning i din dagliga hudvårdsrutin som kommer hjälpa dig att behålla den vackra hud du är ute efter. Den innehåller hyaluronsyra och inte mindre än 89 % thermalskt vatten från VICHY, vilket är rikt på 15 mineraler som får sin hud att kännas lenare direkt efter användning och som gör den rejält återfuktad. Den är anpassad för alla hudtyper och kan även användas på den känsliga huden runt ögon och läppar. Du kan använda den om du har känslig hud och den är perfekt om du har torr hud. Den har den lätt gel-texture som som snabbt absorberas, och är utan parfym.

En booster. Jag fattar. Men hur använder jag den?

Om du vill bevara din hälsosamma lyster behöver din hud dagligen en grundlig rengöring följt av en booster för huden. Om du använder MINÉRAL 89 Booster behöver du bara några droppar som du varsamt applicerar i ansiktet innan du använder din återfuktande ansiktscreme. Detta kan vara en dagcreme eller både ett serum och en dagcreme. MINÉRAL 89 Booster är också perfekt att applicera innan solskyddsfaktorn om du är ute efter en lätt, snabbabsorberande känsla.

Boosta både din naturliga och din sminkade look

Oavsett om du föredrar en naturlig, osminkad look eller tycker om att lägga på en färgexplosion då och då, har du säkert varit med om att din sminkning ser olika ut på återfuktad eller uttorkad hud. Hud som inte är tillräckligt återfuktad känns stram, obekväm och är inte lika slät, något som gör att ditt smink inte blir lika jämnt. MINÉRAL 89 Booster kan användas för att förbereda din hud innan du använder andra produkter såsom foundation eller concealer. Det gör att sminket täcker bättre och att du inte behöver oroa dig för att det kommer att torka så tidigt, eftersom en booster för huden hjälper till att bevara fukten hela dagen. Kom bara ihåg att ta bort allt smink innan du går och lägger dig, och att applicera din booster en gång till – så kommer du att vakna med en hud som är redo för en ny dag och en ny sminkning. Kanske kommer du till och med känna att du inte ens behöver något smink?

Tips för din hudvårdsrutin

Förutom en daglig boost av MINÉRAL 89 efter rengöringen, rekommenderar vi de här produkterna för att göra din rutin komplett

Innan Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En ansiktsrengöring som fungerar som toner, ögonsminksborttagning och ansiktsvatten. Enkel att använda morgon och kväll då den inte behöver sköljas av. Njut av den krämiga och effektiva formulan som passar alla hudtyper – även känslig hud.

Efter Minéral 89 Booster:
2. Aqualia Thermal Face Serum
Med 97 % ingredienser av naturligt ursprung uppfriskar och återfuktar ansiktsserumet huden i 48 timmar samt stärker huden. 

3. Aqualia Thermal Light Cream
Ger en uppfriskad, återfuktad hud med lyster, samt hjälper till att skydda mot förorenande partiklar. Upplev förbättrad återfuktning oavsett din omgivning. Aqualia Cream finns också som en fet version för torr hud.

Du kan upptäcka hela sortimentet av produkter från VICHY här, där du också hittar fler produkter för alla huvdvårdsbehov.

Njut av en ny huvårdsrutin.

VICHY

Relaterade produkter

Rehydrating Serum

Rehydrating Serum

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( Recensioner 61 )

go to top