OK

OK Cancel

Thank you

Close

Minéral 89 inspirerat av Paris - när din hudvård ÄR din makeup

Felfri hud, ruffsigt hår i bästa "je ne sais quoi"-stil och röda läppar. Fransyskor är kända för sin naturliga skönhet och nedtonade elegans, men vad ÄR egentligen hemligheten bakom deras skönhet och kan man lära sig konsten? Svaret är ja, och en bra utgångspunkt är att börja med din hudvård.

Oftast använder fransyskor bara lite smink eller inget smink alls. Då är det särskilt viktigt att huden har en fräsch lyster och en bra bas. Men det innebär absolut inte att det skulle vara tomt på de parisiska badrumshyllorna. Tvärtom! Hudvård är en central del av fransk skönhet och något fransyskor lägger mycket tid på. Därför hittar du  ett urval krämer, rengöringsprodukter och serum i deras badrum. Kvaliteten är inget den franska kvinnan är villig att kompromissa med, så hon använder bra franska märken som finns på apoteket. Din hudvård ÄR din make-up.

VICHYs senaste tillskott är en helt ny produkt som gör det lättare än någonsin att få vacker hud the French Way:  nämligen vår Minéral 89 skinbooster som stärker huden och skyddar mot föroreningar. Med sin lätta gelékonsistens främjar Minéral 89 hudens naturliga fyllighet och ger en hälsosam lyster. Med bara 11 ingredienser passar den även utmärkt för mycket känslig hud. Hemligheten bakom den dagliga boosten är en unik kombination av VICHYs mineraliserande termiska källvatten och hyaluronsyra. "Vänta! Står det verkligen vatten?", tänker du kanske. Men låt dig inte luras. Vi har använt  Vichys termiska källvatten i vår hudvård (som du kanske läst tidigare här i leVICHYmag)  ända sedan 1931, och det av goda skäl. Det unika vulkanvattnet från Auvergne har, som många fransyskor vet, en påvisat god effekt eftersom det är rikt på inte mindre än 15 mineraler. Några exempel är  kisel och järn som boostar huden på ett naturligt och skonsamt sätt. Den höga andelen mineraler hjälper till att balansera hudens pH-värde, vilket stärker och påskyndar hudens förnyelse och ger den en smidighet och lyster värdig vilken parisiska som hest. Den andra huvudingrediensen, hyaluronsyra, är en effektiv fuktbindare som ser till att din hud är återfuktad och fin hela dagen. Och återfuktad hud är vanligtvis lika med vacker hud.  

Men hur använder man produkten? Minéral 89 skin booster är enkel att använda och din hud kommer älska dig . Den kan användas både morgon och kväll. Börja med att rengöra huden och applicera därefter boostern på ansikte (även runt ögon och på läpparna) och hals. Tack vare den lätta, gelékonsistensen tränger den snabbt in i huden som nu är redo för serum och kräm alltefter dina behov. Et voilà, vacker hud the French Way!

Minéral 89 är har just lanserats och du hittar den på ditt närmaste apotek. Eftersom den passar perfekt till våra nordiska skönhetsvanor och vårt klimat tänker redaktionen på leVICHYmag testa Minéral 89 inom en snar framtid. Stay tuned till leVICHYmag!

go to top