OK

OK Cancel

Thank you

Close

På med masken för en omstart!

Vichy mask
Vichy mask

Brukar du känna dig stressad och utmattad? Utsätter du din hud för föroreningar? För solen? För växlande temperaturer? Om du kan svara JA på någon av de här frågorna, och vem kan inte det(!?),så behöver din hud antagligen en mask.

Rengör, lugnar, uppfriskar, återfuktar, renar, förskönar. Masker är den perfekta lyxen för ansiktet, och vi har en för varje behov. Läs vidare för en fördjupande introduktion om vårt sortiment och hitta den bästa ansiktsmasken för din hudtyp.

Alla bra rutiner behöver en sidekick

En mask kan inte ersätta din dagliga rutin – den är en extra dos av kärlek i din hudvård som kan stärka effekterna av din rutin och inriktas mot specifika behov av återfuktning, rengöring, ökad lyster och mycket mer. Vi rekommenderar att du unnar dig själv en 5-minutersmask en eller två gånger i veckan. Din hud kommer att tacka dig för det!

Hitta din favorit!

Så vilken mask ska skämma bort dig och din hud? VICHY har olika masker för att passa olika hudvårdsbehov. Upptäck dem här och hitta din nya favorit för lite avslappnande egentid.

Double Glow Peel Mask
Den här peelingmasken är perfekt för dig med hud som ser trött ut och som har en ojämn hudton. Innehåller Vitamin Cg som tillför lyster till glåmig hud, AHA-fruktsyra och pimpsten som ger en mild peeling som avlägsnar döda hudceller.

Pore Purifying Clay Mask
Det här är en ansiktsmask för oljig hud som är perfekt om du ofta får igentäppta porer och pormaskar. Den innehåller 2 ultrafina lermineraler utformade för att eliminera överflödig sebum och orenheter. Njut av en ren, klar och matt hud med färre synliga porer.

Quenching Mineral Mask
Talar din hud om för dig att den är törstig? Den här uppfriskande masken som innehåller vitamin B3 ger omedelbar lindring till uttorkad hud. För slät, strålande och fräsch hud och en angenäm känslan. Innehåller Vitamin B3/Niacinamid som lugnar irriterad hud.

Utforska maskerna
Multimaska dig hela vägen till en lycklig hud!
Kan du inte bestämma dig för en favorit? Det behöver du inte heller. Huden i ansiktet kan delas in i olika zoner – med olika hudvårdsbehov. Igentäppta porer är vanligast på näsan, medan torr hud och brist på lyster är vanligast på kinderna och i pannan. Skapa din egen personliga multimask med med hjälp av vårt sortiment och ta del av fördelarna.

VICHY

Relaterade produkter

Lystergivande Peelingmask

Lystergivande Peelingmask

Uppfriskande och Fuktgivande Mineralmask

Uppfriskande och Fuktgivande Mineralmask

Porrengörande Lermask

Porrengörande Lermask

go to top