OK

OK Cancel

Thank you

Close

Redaktionen testar: Minéral 89

Vi tänker ofta på huden som en viktig del av vår skönhet, men hudens funktion är även att skydda oss från vår miljö - föroreningar, oxidativ stress, UV-strålning och trötthet - även kallat exposom.  Allt detta som påverkar hudens välmående och utseende. Din hud kämpar dagligen, men nu kan du stärka den på ett nytt unikt sätt med Minéral 89 Skin Booster. Men vad är en skinbooster? Hur använder man den? Fungerar den överhuvudtaget? Nu kan du få svar på alla dina frågor eftersom hela redaktionen har testat VICHY's Mineral 89 Skin Booster. Här delar vi med oss av våra upplevelser till dig.

Vad är Minéral 89 Skin Booster och hur fungerar den?

Skinbooster är en helt ny typ av hudvård - en daglig booster som gör huden starkare varje dag samtidigt som den binder fukt i huden. Dessutom fungerar Minéral 89 lite som en "skin prep" eftersom den förbereder din hud för efterföljande skönhetsrutiner. Resultatet? En hud med fräsch och hälsosam lyster utan att du behöver göra någon större ansträngning. Allt som krävs är att du applicerar Minéral 89 morgon och kväll efter rengöring och före serum och kräm. Den lätta gelkonsistensen absorberas snabbt in i huden utan att göra den fet. Eftersom boostern innehåller endast 11 ingredienser passar den till alla hudtyper, även känslig hud. Det unika med Minéral 89 är den höga koncentrationen av Vichys termiska källvatten, som hämtas från vulkanområdet Auvergne. Vichys källvatten är rikt på 15 mineraler och har bevisad effekt på huden - precis som hyaluronsyra, den andra huvudkomponenten i skinboostern. Men vänta nu? Sa vi inte just att den bestod av bara 11 ingredienser, varav en av är vatten? Jo, det gjorde vi - men det är inte vilket vatten som helst, vilket du kan läsa om i följande artikel. Därför var vi på redaktionen riktigt taggade på att prova Minéral 89.

Så här använder du skinboostern

Börja med att rengöra ditt ansikte noggrant och avsluta eventuellt med en skintonic. Sedan applicerar du 1-2 droppar Minéral 89 på ansiktet. Applicera med fingrarna - börja i mitten av ansiktet och arbeta dig långsamt utåt medan du masserar in boostern i huden med cirkulära rörelser. Var inte rädd för att applicera lite Minéral 89 kring ögonområdet, även på ögonlocken. Låt boostern att absorberas en kort stund och komplettera sedan med serum och dag-/nattkräm efter behov, exempelvis VICHY SLOW ÂGE dagcreme med SPF 25 för normal/blandhy eller VICHY AQUALIA serum om du vill ge din hud ytterligare fukt nu när vi går mot den kalla vintern. Följ denna rutin både morgon och kväll för bästa resultat.

Det här är våra intryck efter två veckors användning

Maren: Jag har en tendens att få fet hy och därför föredrar jag helt klart produkter med lätt gelkonsistens och undviker oftast att använda nattkräm av samma skäl. Därför är jag verkligen förtjust i konsistensen Minéral 89 har. Jag använder den varje morgon och kväll efter skintonic, och tycker att den känns riktigt bra. Den är lätt och behaglig att applicera och man behöver bara en liten klick. Jag upplever att min hud är fräschare och känns mindre fet. Jag har inte så många steg i min hudvårdsrutin men det här var ett enkelt tillägg, och jag känner att jag har varit snäll mot min hud när jag går och lägger mig. När jag har på mig Minéral 89 tycker jag egentligen att jag har tillräckligt fin hud för att gå utan smink. Och dessutom är det ju ett plus att själva flaskan ser exklusiv ut och piffar upp badrumshyllan.

Emilie: Jag har väldigt känslig hud.  Den tenderar i synnerhet att bli irriterad på vintern, men jag har inte märkt av någon irritation sedan jag började använda Minéral 89. När jag använder den före min nattkräm tycker jag även att nattkrämen tränger in i huden bättre, och det känns som att jag får ut mer av mina hudvårdsprodukter. Jag tycker att jag kan märka skillnad på min hud - den känns mer redo att klara det lite tuffare vintervädret vi har här i Skandinavien - huden känns mer fräsch och återfuktad. Jag tror den kommer bli min nya must-have i skönhetsrutinen. Jag använder bara en droppe vilket räcker till hela ansiktet, och jag använder den faktiskt också lite som primer. Ibland när jag går osminkad tar jag även på Minéral 89 en extra gång under dagen - bara för det känns så härligt.

Karin: Jag har blandhy då jag tenderar att bli något fet i pannan och samtidigt torr på kinderna. Jag tycker att boostern passar min hud så bra eftersom den blir helt återfuktad utan att bli flottig, och jag upplever även att huden ser fylligare och fräschare ut. Nu när det blir kallare här brukar jag blir extra torr på kinderna - men inte när jag använder Minéral 89, trots att jag bara tar en liten droppe. Jag använder den varje morgon efter rengöring och varje kväll efter att jag har applicerat min IDÈALIA Nattpeeling, som vi testade till vårt föregående beauty talk, som jag fortfarande älskar. Jag tycker generellt sett att min makeup håller bättre och blir snyggare när jag har använt Minéral 89 och precis som de andra påpekat upplever även jag att mina andra krämer absorberas in i huden snabbare.

Michelle: Jag har normal/blandhy, men den sista tiden har min hud varit stressad och irriterats av förstorade porer, grövre hudstruktur och fetare områden. Men efter det att jag testade Minéral 89 har jag faktiskt fått en hel del komplimanger om hur min hud ser ut, och jag tycker jag själv att jag kan se en tydlig skillnad.  Min hudstruktur har blivit finare, huden är mjukare, och min BB-cream sitter bättre. Jag använder Minéral 89 varje morgon och kväll efter rengöring, före serum och kräm. Jag älskar den lätta konsistensen och att det tränger in i huden så fort. Det är viktigt för mig att inte använda något som gör att huden känns fet eller tynger den, så jag har verkligen uppskattat boostern och jag tvivlar inte på att jag kommer investera i en flaska nr 2 när denna är slut. Jag tycker verkligen den har gjort skillnad och man märker att den tillför fukt till huden.

go to top