OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skin cure - något för dig?

Väckarklockan ringer och dagens första ljus i dansande, ljusgrå nyanser faller in genom sovrumsfönstret. En ny dag har börjat. När du hoppar ur sängen och går mot garderoben för att välja dagens outfit är du redan klarvaken, för än en gång är dagens to-do list lång.

Fixa frukost, hålla möte, läsa mail, hinna med träning och skjutsa barn. Och mitt i allt ska det också finnas tid till en latte med vänninorna, middag med pojkvännen eller en AW med jobbkompisarna. Vardagen bjuder på både det ena och det andra och det krävs en riktig powerwoman för att få det hela att gå ihop. Med ett liv på språng behöver dessutom huden extra uppmärksamhet, eftersom vardagslivet kan sätta sina spår.

Ta med kurbehandlingen hem

Från och till snärjs vi alla in i ett fullspäckat vardagsschema och plötsligt är det dags för ett bröllop, en födelsedag eller ett nytt jobb. Tillfällen när du verkligen vill stråla och presentera ditt bästa tänkbara jag. Det är då den nya trenden 'skin cures' kan bli din räddning. Med skin cures bockar du av en hudvårdskur, som det tidigare har krävts professionella ansiktsbehandlingar för, på bara 10 dagar.

Nu introducerar VICHY sin Liftactiv AOX 10 day Skin Cure - en kurbehandling du kan ta med dig hem som passar perfekt när din kalender är fullspäckad. Liftactiv Skin Cure är ett S.O.S. beauty quick fix, som får din hud att kännas fastare och se mer fräsch och strålande ut*. Den unika kombinationen av C-vitamin, fragmenterad hyaluronsyra och E-vitamin gör att fina linjer verkar mindre tydliga och att huden ser mer utvilad ut. Därför är kuren även bra att använda om du vill hjälpa din hud igenom korta, stressiga perioder med intensivt arbete, stora förändringar och sömnbrist.

Så här enkelt är det

Liftactiv AOX 10 day Skin Cure ska endast appliceras en gång om dagen i 10 dagar på rengjord hud före serum och dagkräm. Liftactiv har en hög koncentration aktiva ingredienser, därför är det viktigt att du skyddar ansiktet med en solskyddsfaktor med minst SPF 15 så länge kuren håller på. En bra lösning kan vara att använda vår IDEAL SOLEIL Sun Mist som kan sprayas ovanpå både Liftactiv och din makeup och som dessutom skyddar med SPF 50.

VICHY Liftactiv AOX 10 day Skin Cure kan köpas på apoteket. Vill du veta mer om Liftactiv? Stay tuned, vi på leVICHYmag kommer snart med en artikel om resultaten från en undersökning där 100 nordiska kvinnor har provat kuren och delar med sig och av sina erfarenheter och resultat.

*Resultat av egen klinisk utvärdering från 52 kvinnor

Relaterade produkter

AOX 10 Dagars Hudvårdskur

AOX 10 Dagars Hudvårdskur

( Recensioner 1 )

go to top