OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge Night, inspirerad av naturen

Slow Âge
Slow Âge

MORGONDAGEN BÖRJAR IDAG... OCH I NATT. Vår utveckling av Slow Âge Night Creme & Mask började med naturen som inspiration. För att kunna ge din hud det optimala skyddet mot yttre faktorer som kan påverka din hud och orsaka förtida ålderstecken, har vi valt ut bästa ingredienserna från naturen. På det sättet kan din skönhet komma inifrån och du kan åldras i en naturlig takt med rätt skydd.

Skydda din hud och hjälp den att återhämta sig

När du vill skydda din hud mot urbana åldersfaktorer såsom UV-strålar, luftföroreningar och stress, är det viktigt att du hjälper att stärka din hud både under dagen och natten.

En boost från naturen

För att stimulera och stärka hudens naturliga antioxidantförsvar mot yttre faktorer är Slow âge Night med naturlig Resveratrol särskilt intressant. Resveratrol känner vi till från bl.a. fra vindruvor och ingrediensen är känd för sin dokumenterade anti-age effekt. I Slow Âge Night ingår Resveratrol i en 100 % naturlig form.

Få en hud i balans

Andra viktiga ingredienser i Slow Âge-serien inkluderar bifidus, känt från mjölkprodukter, som hjälper till att försköna huden genom att stärka dess barriärfunktion och reducera känslighet. Slow Âge Night innehåller även rotextrakt från Baïcalin och niacinamide (Vitamin B3) som natt efter natt kommer att reducera synligheten av fina linjer och pigmentering.

Och resultatet?

Resultaten talar för sig själva. Låt Slow Âge Night visa dig vad den kan, och efter bara några veckor kommer du att både se och känna en tydlig skillnad i på din hud.

Direkt efter applicering kommer din hud att kännas återfuktad, mjuk och bekväm*. Redan morgonen efter kommer din hud att kännas återhämtad med en strålande och hälsosam lyster. Efter bara fyra veckor kommer du att uppleva slätare hud där både fina linjer och pigmentering har reducerats.

Så, om du gör det du kan för att reducera stress och andra faktorer under dagen kan du räkna med att Slow Âge Night kommer att verka för din hud under natten. Du kan se fram emot hud som är återhämtad och har en strålande lyster. Varje dag.


Sov gott, Vichy

Relaterade produkter

Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling

Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling

( Recensioner 1 )

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

( Recensioner 4 )

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

( Recensioner 13 )

Slow Âge Night (Nattcreme och Mask)

Slow Âge Night (Nattcreme och Mask)

Reoxygenating & regenerating night cream & mask

( Recensioner 88 )

go to top