NEW  VI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA  LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

Vichy åtar sig att behandla de personuppgifter som du lämnar i detta formulär som konfidentiella. Uppgifter av personlig karaktär som samlas in via detta formulär behandlas uteslutande för Vichys räkning för att hantera din registrering och synpunkter från konsumenternas. Jag samtycker till att mina uppgifter i samband med denna behandling överförs till dotterföretag utanför EU, varav vissa omfattas av en data- och uppgiftsskyddslagstiftning som inte håller samma nivå som den inom EU.

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera uppgifter om dig själv. Du kan alltid utöva denna rättighet genom att mejla till [email protected]

Du kan alltid läsa vår policy för skydd av personuppgifter samt våra rättsliga meddelanden.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Soliga skidbackar

 • favoris
Vmag Ideal Soleil


Du vet den där känslan av att vakna upp till en dag perfekt för skidåkning? Klarblå himmel, strålande sol och 15 cm nysnö som har fallit under natten. Du gör dig redo med flera lager kläder för en lång dag utomhus i kylan, medan du tänker på koppen med varm choklad som du kommer att njuta av i en solstol under lunchpausen. På väg ut genom dörren plockar du med dig hjälmen och skidglasögonen. Dina vänner väntar på dig, redo för ännu en härlig dag i backen. Men vänta! Glöm inte att smörja in dig med solskyddsfaktorn innan du ska tillbringa hela dagen ute i snön.

Snön reflekterar solen


Din hy är kanske vinterblek när skidsäsongen börjar, men du behöver inte ha på dig bikini för att få en solbränna. Visste du att snö kan reflektera upp till 85 % av solskenet och att UV-nivåerna kan öka vid högre höjder? Till och med på kalla, molniga dagar kan solen skada din hy. UV-strålar kan nämligen gå rakt igenom molnen, vilket gör solskyddsfaktor till ett måste oavsett väder.

Solskyddsfaktor i vintersolen


Din dagkräm kanske innehåller SPF, och det räcker gott och väl i det nordiska klimatet mellan september till april. Men när du ska åka på vintersemester i fjällen eller vara ute i naturen är det viktigt att komplettera med solskyddsfaktor för ytterligare skydd.
Smörj in dig med solskyddsfaktor INNAN du tar på dig din skidutrustning. Se till att smörja in dig minst 30 minuter före du ska ut i vintersolen. På det sättet hinner krämen absorberas innan solen träffar din hy. Om du ska vara ute hela dagen är det dessutom en bra idé att ta med dig solskyddsfaktorn så att du kan smörja in dig igen under dagen. Var extra noga med utsatta områden såsom näsan, pannan, nacken, öronen och läpparna.

Njut av solen med Idéal Soleil


För ansiktet, öronen och nacken är Vichy Idéal Soleil Fuktgivande Ansiktssolkräm SPF 50+ det rätta valet. Den lätta formulan är enkel att applicera och absorberas snabbt. Den är till och med vattenresistent, vilket gör den perfekt för fuktigt väder och snöiga backar. Du får skydd för både UVA- och UVB-strålar samtidigt som din hy återfuktas – precis som med din vanliga dagkräm. Testad för känslig hy.

Idéal Soleil SPF 50 creme

Se hela sortimentet av solskydd från Vichys Idéal Soleil serie

Använd Vichy Idéal Soleil Solstift SPF 50+ till dina läppar, näsan och kinderna. Det passar dessutom perfekt i fickan, så att du enkelt kan smörja in dig igen uppe på bergstopparna eller på soliga lunchställen!

Idéal Soleil SPF 50 stick

Upptäck hela sortimentet från Idéal Soleil her

Ha en fantastisk vintersemester, önskar Vichy.

Vår kända produkt

 • 22686Uppfriskande Face Mist SPF 5000IDEAL SOLEILSUN CARESolspraySolcreme till ansikte
  Uppfriskande Face Mist SPF 50
 • 15822Solstift till utsatta områden SPF 50+00IDEAL SOLEILSUN CARESolstift
  Solstift till utsatta områden SPF 50+
 • 9027Fuktgivande Ansiktssolcreme SPF 50+41IDEAL SOLEILSUN CARESolcremeSolcreme till ansikte
  Fuktgivande Ansiktssolcreme SPF 50+
 • Mest läst

  go to top