OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solskydd - ett must have för din hudvård året om

På cykeln genom staden en höstmorgon, på löprundan i parken, på lekplatsen med barnen och en varm kopp kaffe to-go. I takt med att kalendern övergår till höst tänker allt färre av oss på solskyddsfaktor, och det bör vi ändra på.

Även om det är svårt att tro tränger solstrålarna igenom både mulet väder och regn, även hos oss i Norden. Det innebär att vi blir exponerade för solens skadliga UVA och UVB-strålar året om. Om du vill försäkra dig om att din hud ska åldras med behag är det därför en väldigt bra idé att använda solskydd hela året. Detta eftersom strålarna påverkar hudens kollagen och elastinfibrer, vilka håller huden smidig.

Vacker hud livet ut

Det handlar inte om att sluta åldras, utan om att åldras med behag- och det kan vi göra genom att skydda och stärka huden. Därför har VICHY med hjälp av 9 års forskning utvecklat SLOW ÂGE serien, som du kanske läst om på leVICHYmag tidigare. Med den slipper du välja mellan skyddad och välvårdad hud. Serien innehåller en lätt ansiktskräm med SPF25 som passar alla hudtyper, en rikare ansiktskräm med SPF30 för bra UVA-skydd och en ögonkräm som motverkar torrhet och påsar under ögonen. Gemensamt för alla krämerna är att de minskar förekomsten av ålderstecken genom att de innehåller baicalin antioxidant rotextrakt + bifidus från probiotika samt Vichy termiskt källvatten. Applicera bara krämen på nyligen rengjord hud, slut ögonen och njut av den milda, fräscha doften.

Uppgradera din sminkneccesär

Nu har du en vacker och återfuktad bas som är redo för make up. Vill du boosta din hud med ett extra skydd och en snygg, jämn finish? Eller ringde väckarklockan lite för sent imorse och du fick bråttom? Då är VICHYs CAPITAL SOLEILUV-AGE DAILY TINTED SPF50+. En lätt färgad daglig solcreme för ansiktet. Använd dagligen för att förebygga rynkor, motverka pigmentfläckar och jämna ut hudtonen med en naturlig täckning.

Den har redan blivit redaktionens favorit för vardagens mer naturliga make up, men även som primer under en snygg festsminkning. Om du bara skulle få välj en hudvårds-/sminkprodukt röstar vi på  VICHY's UV-AGE DAILY TINTED SPF50+. Din hud kommer tacka dig!

Relaterade produkter

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

( Recensioner 4 )

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

( Recensioner 14 )

go to top