SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Vecka

4

HUR KORRIGERAR MAN ÅLDERSFLÄCKAR?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Vecka 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HUR KORRIGERAR MAN ÅLDERSFLÄCKAR?

VÄLKOMMEN TILL DEN FJÄRDE VECKAN

HUR MÅR DU IDAG? ÄR DU REDO ATT SÄTTA IGÅNG MED VÅR SISTA VECKA?

HÄR ÄR VÅRA 3 MÅL FÖR DENNA VECKA:

  • VAD ÄR ÅLDERSFLÄCKAR?
  • UNNA DIG LITE EGENTID FÖR AVKOPPLING VARJE VECKA
  • LÄR DIG HUR DU FÅR ÅLDERFLÄCKAR ATT UPPLEVAS MINDRE SYNLIGA MED MAKEUP
Se videon

VAD ÄR ÅLDERSFLÄCKAR OCH HUR UNDVIKER MAN DEM?

HUD OCH EXPOSOM – Miljö, livsstil och hormonförändringar.

Den kanadensiske dermatologen Dr Jennifer Beecker är specialiserad på medicinsk dermatologi, hudcancer samt kosmetisk dermatologi.

Lär dig mer om hur hormonförändringar påverkar huden under perimenopaus-stadiet och hur du korrigerar åldersfläckar.

MITT PERIMENOPAUS-HUDVÅRDSPROGRAM MED NEOVADIOL

VICHYS LÖSNING

Med fokus på specifika hudbehov under periomenopausen har Vichy Laboratoires skapat NEOVA OL PERIMENOPAUS-PROGRAMMET med serum och krämer.

Kliniskt bedömt av dermatologer och effektiviteten har testats på kvinnor under perimenopausstadiet med känslig hud.

VECKA 4.
KORRIGERA ÅLDERSFLÄCKAR MED MENO 5 BI-SERUM OCH UV AGE DAILY

av Frédérique Labatut,
Chef för Vichy Laboratoires

Läs mer

KORRIGERA ÅLDERSFLÄCKAR MED MENO 5 BI-SERUM

Under klimakteriet förändrar det kronologiska åldrandet, UV-exponering och hormonell variation ditt antioxidativa skydd. Åldersfläckar blir mer synliga.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

För att korrigera åldersfläckar applicerar du Neovadiol Meno 5 Bi-serum morgon och kväll före din kräm. Skaka väl före användning. Serumformeln är berikad med niacinamid, vitamin Cg och E-vitamin för att återskapa lyster och glykolsyra som jämnar ut hudtonen.

  • -22 % storlek på åldersfläckar (1)

(1) Instrumentalt test - minskning av mörka fläckar - 41 kvinnor efter 2 månader

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+

Använd ett dagligt UVA- och UVB-solskydd för att förhindra att mörka fläckar uppstår igen.

Mer än 80 procent av ålderstecknen orsakas av dagliga UV-strålar och föroreningar(2). CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY är en avancerad högskyddande ansikts-SPF50+ som har en tunn konsistens som skyddar huden från skador av UV-strålning och föroreningar samtidigt som den motverkar befintliga tecken på fotoåldrande som pigmentfläckar.

Det är det nödvändiga sista steget i din dagliga hudvårdsrutin, året runt. Den lätta och luftiga konsistensen i kombination med avancerad solvårdsteknik ger en jämn osynlig täckning som inte lämnar någon vit hinna eller klibbig finish.

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

CHEF FÖR VICHY LABORATOIRES

“LÅT OSS TITTA NÄRMARE PÅ NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM. FORMULAN ÄR BERIKAD MED NIACINAMID (VITAMIN B3), CG- OCH E-VITAMIN SAMT GLYKOLSYRA.”

RENGÖRING

1

3-i-1 Ansiktsrengöring

PURETE THERMALE
3-i-1 Ansiktsrengöring

Upptäck

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Upptäck

3

Peri-Menopause Dagcreme För Normal Till Kombinerad Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause Dagcreme För Normal Till Kombinerad Hud

Upptäck

4

Peri-Menopause Nattcreme

NEOVADIOL
Peri-Menopause Nattcreme

Upptäck

SKYDD

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Upptäck

GÖR EN ANSIKTSMASSAGE FÖR ATT UNNA DIG LITE EGENTID OCH AVKOPPLING

Ansiktet har 57 muskler som behöver stimuleras eller slappna av. Ansiktsspecialisten Aurelia del Sol lär ut andningsövningar, massage och akupressur. Det är din stund – ta vara på den!

Hitta en bekväm ställning. Andas in. Andas ut. Och gör efter din instruktör!

OMFAMNA PERIMENOPAUS-STADIET

HOLISTISK HÄLSA

Under hela denna period genomgår din kropp en mängd biologiska och kliniska förändringar. Att förstå och identifiera dessa förändringar så tidigt som möjligt hjälper till att förhindra de besvär de orsakar och att förbereda din kropp ordentligt för åren som följer.

3 min
läsning

VECKA 4.
SÅ UNDVIKER DU STRESS OCH ÅNGEST

av Dr Thierry Haag,
gynekolog

Läs mer

HUR UNDVIKER JAG STRESS OCH ÅNGEST?

Även om vissa kvinnor kan uppleva humörsvängningar på grund av hormonella förändringar, kommer de flesta att känna sig stressade och oroliga under klimakteriet. Det finns många orsaker till detta, men eftersom stress har en betydande inverkan på din hälsa om du ofta är stressad bör det behandlas som ytterligare symptom. Här är några tips för att förbättra ditt välbefinnande under detta naturliga steg i ditt liv.

En minskad mängd östrogen kan ha en direkt påverkan på ditt humör. I vissa fall kan klimakteriet leda till hypertyreos som vi vet har en stark inverkan på ångest. Men det vanligaste är att stressen beror på sömnstörningar. Ibland förstärks sömnproblemen av värmevallningar och kan vara den främsta orsaken till stress.

Skapa sunda vanor

Klimakteriet är en fantastisk möjlighet att omvärdera dina hälsomål och återupptäcka fördelarna med hälsosam mat. Varierad och hälsosam mat hjälper din kropp att anpassa sig till de förändringar den står inför. Maten skyddar ditt kardiovaskulära system och kan även minska värmevallningar och sömnproblem.

Försök att inte dricka något några timmar före sänggåendet, framför allt inte koffein och alkohol. Undvik hårdare träning på kvällen och istället för att tillbringa tid på telefonen eller surfplattan med blått ljus kan du blunda och meditera.

Ångest är dock inte nödvändigtvis kopplat till hormonförändringar. Vi vet att klimakterieövergången ofta sammanfaller med stora förändringar i livet. Tonårsbarn som kräver mycket eller barn som flyttar hemifrån, gamla föräldrar, karriärförändringar eller partnerproblem kommer samtidigt med viktökning, rynkor, håret förändras och sexlusten dämpas. Att vara medveten om sitt eget åldrande samtidigt som man står inför stora livsförändringar är verkligen inte lätt.

Börja prata om det

I allmänhet är det bästa sättet att förhindra dåligt självförtroende och isolering att vara omgiven av andra människor. Att kunna prata om hur du mår är väldigt viktigt, oavsett om det är med din läkare, dina vänner eller din partner. Det är ett värdefullt steg på den här resan. Om du tar dig tid att förstå vad det är som händer med dig kan du tillåta dig att lära dig mer om det här och även informera din omgivning. Du kommer upptäcka att det inte är något annat än en naturlig fas i en kvinnas liv tillsammans med många nya perspektiv.

DR THIERRY HAAG

GYNEOKOLOG, VICHY SPA

“EFTERSOM LÅNGVARIG STRESS HAR EN BETYDANDE PÅVERKAN PÅ DIN HÄLSA BÖR DEN BEHANDLAS SOM VILKET ANNAT SYMPTOM SOM HELST.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.