VILKEN ANTI-AGE INGREDIENS PASSAR BÄST FÖR DIG?

Hur du kan göra några anti-aging hudvårdsändringar nu som kommer att betala sig stort senare.

Använda rätt PRODUKT mot rynkor

Oavsett om du försöker bekämpa nya förändringar som du lagt märke till, eller om du försöker bygga upp en god hudvårdsrutin för de kommande åren, finns det några viktiga ingredienser du behöver känna till om du verkligen vill ta ett grepp om din anti-aging-hudvård och motverka rynkor. Vitamin C, hyaluronsyra och peptider är välkända aktiva ingredienser som finns i en lång rad anti-aging-produkter. De hjälper dig att optimera din hudvårdsrutin och vidta riktade åtgärder. Så här drar du nytta av var och en av dem, på det sätt som är mest effektivt för din hud.

 

 

Använda rätt produkt mot rynkor

I motsats till vad många tror handlar inte anti-aging bara om att återfukta huden regelbundet och dricka mycket vatten. Solskydd är en viktig förebyggande åtgärd, och att inte röka är självskrivet om du vill minska förekomsten av fina linjer innan de blir till rynkor eller se till att de inte dyker upp tidigare än nödvändigt. Genom att titta efter vissa nyckelord i ingredienslistan kan du vidta mer riktade åtgärder mot ålderstecken som linjer och minskad elasticitet och spänst. Det här vill du hitta på etiketten på din Här är vad du ska leta efter i din anti-aging produkt:

 

Vitamin C för att skydda huden
Vitamin C är en antioxidant som effektivt hjälper till att stärka hudens antioxidantförsvar mot fria radikaler som föroreningar. Vitaminet hjälper även till att ge en mer jämn hudton och ger huden en strålande lyster. Prova Vichys Liftactiv Vitamin C Serum med så mycket som 15 % ren C-vitamin.

Hyaluronsyra för superhydrering
Hyaluronsyra är en återfuktande superingrediens som hjälper huden att binda fukten. Hyaluronsyra kan också hjälpa till att förbättra utseendet av fina linjer och förbättra hudens fyllighet. Läs mer om Vichys effektiva hyaluronsyraserum, Liftactiv H.A. Epidermic Filler med 1,5% ren hyaluronsyra.

Peptider för kollagen
Peptider är proteinfragment som kan hjälpa dig att motverka olika ålderstecken beroende på hur de är uppbyggda. Men det som är viktigast för anti-aging-krämer är att vissa peptider även kan bekämpa ålderstecken orsakat av hudens brist på kollagen och ge en mer spänstig och uppstramad hud. Vichys Liftactiv Collagen Specialist Day Cream innehåller Pro-Collagen-Peptider, som hjälper dig att uppnå mer elastisk och tonad hud.

Skönhetsrutin mot rynkor: Ett lager av effektiva aktiva ämnen mot ålderstecken

 

Serumet mot rynkor
Applicera ett serum med C-vitamin som Vichy Liftactiv Vitamin C Serum på fräsch och rengjord hud så att denna effektiva aktiva ingrediens kan absorberas i huden. på rengjord hud göra det lättare för huden att absorbera detta aktiva effektiva ämne. Dutta det i ansiktet och på halsen för att förbereda huden på återfuktningen och stärka din vanliga fuktighetskräms effekt.

Antirynkkrämen
Använd en dubbelverkande anti-age-kräm efter serumet. Till exempel en produkt som Liftactiv Collagen Specialist Dagcreme som kombinerar peptidernas kraftfulla effekt med C-vitamin kommer inte bara ge en mer spänstig och uppstramad hud men även ge huden ett vackert lyster. Aktiva anti-age-ämnen är särskilt viktiga i nattkrämer för att ge huden lite extra hjälp att förnya sig och kan hjälpa till att göra huden mjukare, fastare och fylligare samtidigt som den reducerar fina linjer.

Riktad vård mot rynkor

Om du har särskilt markerade rynkor som du vill ha riktad vård för rekommenderar vi Vichys Liftactiv H.A. Epidermic Filler Serum, som till exempel kan appliceras där rynkor och linjer är särskilt synliga, såsom kråksparkar och leende linjer.

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys