I KLIMAKTERIET? HITTA RÄTT HUDVÅRDSRUTIN FRÅN NEOVADIOL FÖR DIG

Har du fyllt 45+? Hitta rätt hudvårdsrutin för dig. Upptäck de bästa hudvårdsprodukterna för kvinnor under och efter klimakteriet.

Vår hud förändras genom livet, även för kvinnor under och efter klimakteriet. Liksom hormonnivåerna förändras under den här tiden förändras också våra hudvårdsbehov. Serien Vichy Neovadiol är utvecklad och förfinad baserat på 25 års forskning om hudens åldrande för att hjälpa kvinnor att ge deras hud den bästa vården genom alla förändringar.

Det här är din guide till hur du bäst tar hand om din hud under och efter klimakteriet.

Hudvårdsprodukter för alla stadier av klimakteriet

Oavsett i vilket stadie av klimakteriet du är i, kommer du att ha nytta av dessa hudvårdsprodukter.
Börja din rutin med en bra rengöring med Pureté Thermale 3-in-1 Cleansing Milk – en kombination av rengöringsmjölk, ansiktvatten och sminkborttagning som gör rent huden i ett enkelt steg.
Boosta sedan din hud och förbered den för dagen med Minéral 89 Daily Booster.
Kompensera för slapp hud och ojämn hudton med Neovadiol Meno 5 Bi-serum. Serumet ger huden lyster och mer spänst. Använd det på morgonen eller kvällen efter en ordentlig rengöring, innan du applicerar din ansiktskräm.

Hudvårdsbehov under klimakteriet – runt 50-årsåldern

Neovadiol Peri-Menopause Day Cream för antingen torr eller normal hud och Neovadiol Peri-Menopause Night Cream, är kärlek på burk, utvecklad för kvinnor i klimakteriet vars hud har förlorat volym, börjar bli slapp och har fått en ojämn hudton.
Våra ögon och läppar är ömtåliga och känsliga områden som behöver extra omvårdnad. Använd Neovadiol Multi-Corrective Ögonkräm morgon och kväll för att göra huden i ögonområdet fastare och minska fina linjer.

Hudvårdsbehov direkt efter klimakteriet – ålder 55+

Under tiden som kommer efter klimakteriet upplever många att huden blir torrare på grund av att den förlorar lipider. Men med Neovadiol Post-Menopause Day Cream- och Neovadiol Post-Menopause Night Cream får huden näring och återfuktning.
Produkterna i Neovadiol-serien innehåller hedione och oljor som är rika på essentiella Omega 3-6-9 som ger huden näring och gör den mjuk och len.  För dagar och tillfällen då din hud behöver extra omvårdnad kommer Neovadiol Meno 5 Bi-Serum att göra underverk. Rik på närande oljor med Omega 3-6-9 kommer den att göra din hud mjuk och i balans, med en extra skön känsla och lyster.

Hudvårdsbehov för äldre hud – ålder 60+

När du är i 60-årsåldern har din hud gått igenom effekterna av klimakteriet och i och med detta förändras dess behov. Ett bekymmer som många upplever är att huden ser matt eller grå ut och att de istället vill ha en hälsosam, rosig glöd.
Vichy Neovadiol Rose Platinium dag- och nattcreme är speciellt utvecklade för äldre hud för att få den att kännas starkare, återupplivad och ge den en hälsosamt rosig lyster.
Prova även Neovadiol Rose Ögonkräm, som är speciellt utvecklad för kvinnor efter klimakteriet, för att ge en fräschare och mer utvilad blick med mindre påsar under ögonen.

Ge din hud det den förtjänar, hela livet.

HUD- analys

DRIVS AV SKINCONSULT AI

IDENTIFIERA DINA HUDPRIORITERINGAR

Starta din analys