OK

OK Cancel

Thank you

Close

Den inte-så-hemliga formeln för anti-agehudvård

Liftactiv
Liftactiv

Vår nya produktlansering inom anti-age innehåller inga hemligheter, endast hyaluronsyra, peptid och C-vitamin. Små små molekyler som gör stora underverk för hud med ålderstecken, så varför inte låta dem göra sitt jobb ännu bättre?

Förstå hudens behov
När vi åldras minskar produktionen av hyaluronsyra i huden, som är en viktig källa till ungdomlighet. Det låter kanske skrämmande, men är helt normalt. Hyaluronsyra produceras naturligt av kroppen och hjälper vår hud att hålla sig återfuktad genom dess unika förmåga att binda vatten. Så länge vi har tillräckligt med hyaluronsyra i huden kan den hålla sig slät, elastisk och tonad. Men så snart huden förlorar mer hyaluronsyra än den skapar, börjar rynkorna dyka upp.

Med åldrandet minskar hyaluronsyra avsevärt i vår hud. Det är en naturlig process men den kan påskyndas av exponeringspåverkan som UV-strålar, föroreningar, sömnbrist, värme och kyla. Och vem av oss har inte utsatts för någon av dessa?

Ta hand om hudens behov
Därför lanserar vi NYA Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Ett serum med 1,5 % hyaluronsyra – som ger en boost direkt till din hud. Serumet har en progessiv utfyllande effekt på ansiktet och ögonkonturerna, vilket innebär att resultatet på huden kommer förbättras gradvis för varje dag som serumet används. Efter bara en vecka har huden blivit synligt fylligare och fina linjer och rynkor reduceras synligt redan efter två veckors daglig användning.

Formulan för anti-age ansiktsvård
Innehållet i NYA Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler kombinerar hyaluronsyra med Vichy vulkaniskt vatten, C-vitamin och peptider.

Vulkaniskt vatten från källorna i Vichy är rika på 15 viktiga mineraler som hjälper till att stärka hudens naturliga försvar. C-vitamin ger glöd till huden och peptider är kända för sina positiva egenskaper mot rynkor.

För känslig hud
Att ta hand om din hud innebär att ge den bästa möjliga omvårdnad. Och som om själva produkten inte var god nog i sig själv, är körsbäret på toppen att formulan är utvecklad för känslig hud och testad under dermalogisk kontroll. Den är parfymfri, hypoallergen och icke-komedogen (täpper inte till porerna).

Få full effekt
Gör NYA Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler till en del av din morgonhudvårdsrutin för att få största möjliga effekt. Börja din rutin med en rengöring, till exempel Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser. Fortsätt med att boosta din hud med Minéral 89 Booster. Applicera därefter försiktigt 2–3 droppar av serumet, vänta tills det absorberats helt. Avsluta med att applicera Liftactiv Supreme Antiage-Dagcreme mot dagliga åldersteckentill normal/kombinerad hud.

Nu när vi har delat med oss av den inte-så-hemliga formeln för anti-agehudvård, hoppas vi att du också låter din hud ta del av den. Ta hand om dig!

VICHY

Relaterade produkter

3-i-1 Ansiktsrengöring

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

Antiage-Dagcreme SPF30

Antiage-Dagcreme SPF30

go to top