OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hitta det bästa anti-age serumet

Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler Serum

Ett anti-age serum är särskilt framtaget för att bevara ungdomlig fasthet hos hud med ålderstecken. Ett anti-age serum innehåller ofta en hög koncentration av aktiva ingredienser som minskar ålderstecken, reducerar fina linjer och lämnar huden jämnare, lenare och välfuktad.

I Vichys sortiment hittar du flera anti-age serum utvecklade för att ge huden fyllighet, vitalitet, lyster och fukt.


Så här verkar ett anti-age serum

Med tiden tappar huden sin fyllighet, fasthet och lyster. Cellförnyelsen i huden sker gradvis långsammare och hudens förmåga att återbilda sig själv minskar. Samtidigt kan pigmentförändringar, rynkor och andra ålderstecken gradvis framträda.

Ett bra anti-age serum innehåller aktiva ingredienser som förebygger ålderstecken som rynkor och fina linjer, samtidigt som det kan stimulera cellförnyelsen och ge huden mer lyster.

Vichy är rekommenderat av 50 000 dermatologer1 och alla våra anti-age serum är testade under dermatologisk kontroll.


Det bästa anti-age serumet för ansiktet är ett serum som passar dina behov

Vilket som är rätt ansiktsserum för dig beror på din hudtyp och ålder. Fastän att det är ett anti-age serum kan du med fördel introducera det i din hudvårdsrutin redan omkring 30-årsåldern.

Vichy har utvecklat flera anti-age hudvårdsserier som innehåller serum med olika aktiva ingredienser, vilka alla har sina fördelar. När du ska hitta rätt serum för dig är det en fördel att känna till de goda egenskaperna hos de olika ingredienserna.

Liftactiv Supreme Vitamin C Serum

C-vitamin ger huden lyster

C-vitamin är en naturlig antioxidant som skänker lyster till huden.

Liftactiv Supreme Vitamin C Serum är ett högkoncentrerat serum berikat med 15% C-vitamin och antioxidanten pyconogenol som är ett naturligt extrakt från tall. Formulan stärker hudens försvar med antioxidanter och redan efter tio dager kommer huden verka lenare, mer strålande och ha reducerade fina linjer2.Hyaluronsyra bevarar fuktbalansen

Fukt är en av de viktigaste naturliga ingredienserna för vår hud. Fukt bidrar till en fast och smidig struktur i huden. Fuktgivande ingredienser som till exempel hyaluronsyra ingår därför i Vichys Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler Serum. Det är ett fuktgivande ansikts- och ögonserum med 1,5% hyaluronsyra och peptider, som har en progressiv utfyllande effekt. Serumet består av en hypoallergen formula och är parfymfri, samt testad under dermatologisk kontroll.

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Serum

Peptider är naturliga fettsyror som bidrar till att motverka ålderstecken.

Hyaluronsyra hjälper med att binda fukt till huden och stärka de naturliga fuktdepåerna för att bevara fuktbalansen. Kombinationen av de två ingredienserna bidrar till att ge en utfyllande verkan som förbättrar hudens fasthet.

Redan efter en vecka kommer huden att synligt se fylligare ut, och efter två veckors användande kommer fina linjer och rynkor att vara synbart reducerade3.

Serumet är testat under dermatologisk kontroll och passar alla hudtyper, även känslig hud. Produkten kan användas både som ansikts- och ögonserum. Serumet är utvecklat för dig som är35+ och önskar en fylligare hud.


B3-vitamin och glykolsyra motverkar pigmentförändringar

Liftactiv Specialist B3 Serum

Många år med solexponering sätter spår på huden och kan orsaka pigmentförändringar.
Vichys Liftactive Specialist B3 Serum är särskilt framtaget för dig som gärna vill motverka pigmentförändringar, kollagenförlust och rynkor.

Serumet innehåller en koncentrerad kombination av 5% B3-vitamin, även kallat niacinamid, och 8% glykolsyrekomplex. Formulan har en exfolierande peeling-effekt som utjämnar och förbättrar hudtonen, så den verkar mer jämn och strålande.

Efter endast en månad kommer storleken på pigmentförändringarna ha minskat med upp till 29%4, och du kommer uppleva att din hud är lenare och mjukare. Efter två månader kommer huden se yngre ut, rynkor vara reducerade och huden kännas lugnad samt framstå som förnyad med ny energi5. Detta serum är utan parfym och testat under dermatologisk kontroll.

Så använder du ett serum i din hudvårdsrutin

Du kan enkelt göra ett anti-age serum till del av din vanliga hudvårdsrutin. Du kan använda ett serum både morgon och kväll, som ett intensivt komplement till dina övriga hudvårdsprodukter.

Liftactiv Specialist B3 Serum & Capital Soleil UV Age Daily

Det första steget i varje hudvårdsrutin är att rengöra din hud och avlägsna make-up med en rengöringsprodukt för ansiktet. Ansiktsrengöring gör din hud redo för fortsatt hudvård och gör den mottagligare för de aktiva ingredienserna i ditt serum.

Efter ansiktsrengöringen kan du applicera det anti-age serum som bäst passar dina behov. Fördela ett par droppar över hela ansiktet och låt serumet verka i några minuter. Den flytande texturen tränger snabbt in utan lämna huden kladdig och fet.

För att få ut extra skydd kan du efteråt använda en bra solkräm med hög SPF, som exempelvis Capital Soleil UV Age Daily i ansiktet.
Komplettera ditt serum med en anti-age creme

I våra anti-age serier hittar du också olika krämer – både dag- och nattkrämer, som kan vara ett bra fuktgivande komplement till ditt serum.

Liftactiv Collagen Specialist är ett bra komplement till Liftactiv Specialist B3 Serum. Den avancerade anti-age formulan minskar rynkor och pigmentförändringar, samt stärker cellförnyelsen på hudytan.

Liftactiv Supreme-dagkräm fungerar bra ihop med Suprme H.A. Epidermic Filler Serum. Krämen är berikad med effektiva ingredienser och har en uppfriskande och lugnande känsla på huden.

Liftactiv Supreme SPF 30 kompletterar ingredienserna i Liftactiv Supreme Vitamin C Serum. Dagkrämen säkrar UV-skydd mot både UVA- och UVB-strålar och förebygger förekomsten av nya pigmentförändringar orsakade av solexponering.

Komplettera ditt serum med en anti-age creme

Om du använder en dagkräm utan solskydd rekommenderar vi att du avslutar din hudvårdsrutin med att applicera solkräm. Vichys Capital Soleil UV-age Daily är en solkräm med SPF 50, som har en ultralätt konsistens som enkelt går in i huden.

Med Capital Soleil UV-age Daily får du en solkräm du kan använda varje dag, som skyddar mot ålderstecken och har ett brett skydd mot UV-strålar.  1. Survey conducted among the dermocosmetic market carried out by AplusA and other partners between January 2021 and July 2021, involving dermatologists in 34 countries, representing more than 82% of the worldwide GDP.
  2. Kosmetokliniskt test, n = 52
  3. Användartest + kosmetokliniskt test, 53 kvinnor, 40–65 år
  4. Kosmetokliniskt test, n = 44 efter t månader, genomsnittligt resultat på färgintensiteten på mörka fläckar.
  5. Användartest + kosmetokliniskt test, N= 52

go to top