OK

OK Cancel

Thank you

Close

Rakning och aftershave

Det är inte helt ovanligt att män rakar sig på en daglig basis. Motverka irriterad hud genom att använda hudvårdsprodukter avsedda för rakning, så som aftershave och rakskumm. Regelbunden rakning kan på sikt bli påfrestande för huden, och efter du rakat dig är den vanligt att huden upplevs som irriterad och öm, då är det viktigt att använda en aftershave.

Huden behöver lugnas och återhämtas efter du rakat dig, då kan din aftershave vara till stor hjälp. När du rakar dig uppmanar vi även att du använder dig av ett rakskumm för ett behagligt resultat. Med hjälp av Vichy’s aftershave och rakgel kan du lämna irriterad hud bakom dig och rakningen blir ett nöje.
Vichy’s rakskumm och aftershave motverkar obehag som uppstår i samband med rakning, så som irriterad hud. Den fluffiga konsistensen av rakskummet hjälper rakbladet att glida lätt över huden, samtidigt som den lyfter hårstrået, vilket resulterar i en mjuk rakning utan irritation. Undgå att raka mothårs, då det kan irritera huden, trots att du använder rakgel. Många upplever huden upplevs som stram efter rakning. Testa Vichy’s aftershave för att bli kvitt den obehagliga känslan och för att hjälpa dig hud att återhämta sig. Vichy’s aftershave innehåller kalcium och stärker hudens naturliga barriär efter rakning, då din aftershave täcker huden med en skyddande hinna. Med hjälp av fingertopparna, applicera Vichy’s aftershave direkt på det nyrakande området och upplev genast behagligt mjuk hud. Tvätta gärna händerna innan du applicerar din aftershave då huden är sårbar och mottaglig för bakterier direkt efter du rakat dig, vilket leder till irriterad hud.

Vichy’s aftershave är berikad med stärkande och lugnande thermaliskt källvatten, vilket gör att din aftershave motverkar irriterad hud. Vichy’s afterhave är utan parfym samt alkohol (etanol). Den hypoallergena formuleringen är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Utforska Vichy’s skonsamma aftershave och rakskumm redan idag.

VICHY HOMME

Rakskum

VICHY HOMME

Rakskum

( Recensioner 1 )

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

VICHY HOMME

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm