SHAMPON HÅRAVFALL

Håravfall orsakas av vissa faktorer som åldrande, kön, hormonella förändringar eller kroppsförändringar som t.ex. förlossning: hårets livscykel störs, hårtillväxten minskar avsevärt vilket leder till tunnare hår. Vichys Dercos schampo mot håravfall är berikat med Aminexil och
utformat för att bekämpa håravfall orsakat av slitage och stärka håret från rot till topp.

Vanliga frågor
Om HÅRAVFALL

Fråga 1: Vilket schampo är bra mot håravfall orsakat av slitage?

Vichys energigivande schampo är framtaget för att bekämpa håravfall genom att stärka håret och reducera brutna hårstrån och samtidigt ge hållbar volym. Schampot är berikat med Aminexil och Niacinamid (vitamin B3). Formulan är lämplig för känslig hårbotten och kan användas dagligen.

Fråga 2: Orsakar volymschampo håravfall?

Vissa volymschampon kan orsaka håravfall eftersom de innehåller ingredienser som är konstruerade för att fastna på hårstråna och ska inte sköljas ur för att skapa en tillfällig känsla av att håret är tjockare och mer fylligt. Eftersom ingredienserna inte sköljs ur sitter de kvar i hårbotten och kan orsaka irritation, blockera och skada hårsäckarna så att hårväxten avstannar och att håret så småningom faller av.

Fråga 3: Orsakar detoxschampo håravfall?

Detoxschampon innehåller högre halter av ytaktiva ämnen än andra schampon och avlägsnar beläggningar och rester från balsam och stylingprodukter. Tyvärr avlägsnar de samtidigt en del av hårets naturliga oljor som håller det glänsande och återfuktat, särskilt om de används för ofta, vilket kan leda till håravfall.