OK

OK Cancel

Thank you

Close

Michelle - energy boostern Minéral 89 i min vardag

"Namasté" - Min yogalärares mjuka stämma väcker mig från meditationen. Jag öppnar ögonen långsamt, blinkar och ler mot personen bredvid mig som ett underförstått tack för idag. När jag promenerar hem längs Frederiksbergs gator är luften är frisk och septembers blå himmel påminner mig om att dagen bara har börjat . Morgonen är min favorittid på dagen och tiden när jag laddar batterierna. 

Ljuden från staden som långsamt vaknar, solen som stiger över gröna häckar och doften av nybryggt kaffe. För mig är en bra morgon essentiell för en bra dag. Så det är otroligt viktigt att jag börjar dagen på bästa möjliga  sätt så att jag klarar alla utmaningar den kan bära med sig. De tre viktigaste förutsättningarna för att jag ska vakna på rätt sida är att avsätta tid för träning, god mat och hudvård.

Därför är min yogatimme och promenaden hem en ritual som jag prioriterar högt i en i övrigt hektisk vardag. Det känns helt enkelt som att börja dagen med en liten timeout då jag ger mig tid att känna efter vad kroppen behöver för att vara i balans just idag.

En bra dag är lika med en bra frukost

Något jag behöver varje dag är hälsosam kost, vilket tar oss vidare till steg två i min morgonrutin. Frukost - dagens viktigaste måltid. Vad jag äter till frukost varierar beroende på mitt humör. Det kan vara ägg, chiagröt eller något annat som ger en bra grund för dagen. Vad jag än väljer följs det alltid av ett vitaminpiller och en hemlagad ingefärsshot. Jag älskar ingefärans kryddiga, skarpa smak! Dessutom är ingefäran rik på zink, krom och magnesium, vilket stimulerar blodcirkulationen och håller mig frisk. Idag är både ingefärsshot och chiagröt redan klara, så allt jag behöver göra är att sätta på radion, starta kaffebryggaren och hoppa in i duschen.

Boosta din hud, inte bara ditt immunförsvar

Efter en varm dusch kommer vi till det sista, men även det bästa steget i min morgonrutin. Hudvården. Jag kan inte nog betona hur viktigt jag tycker det är att ta hand om min hud. Inte bara för skönhetens skull, utan även för att huden är kroppens största organ vars främsta funktion är att skydda oss. För lite sömn, stress, föroreningar och sol tär på hudens krafter. Huden sover aldrig, men kan ändå bli trött om den inte får hjälp att återhämta sig. Och hur gör man det? Först och främst är det viktigt att kombinera rätt  produkter av hög kvalitet och följa en regelbunden rutin. Många av mina go-to hudvårdsprodukter är från VICHY, och en av dem är min nya obession Minéral 89Skin Booster. Men vad är en skin booster? Jag skulle beskriva den som min huds bodyguard som stärker hudbarriären, skyddar mot föroreningar och boostar min lyster.  Det jag framförallt tycker om med den här produkten är att den är effektiv, men ändå bara innehåller 11 ingredienser - något som min känsliga hud älskar! Den består till 89 % av mineraliserande termiskt källvatten från Vichy som är rikt på mineral och boostar hudens lyster. Den andra huvudingrediensen, hyaluronsyra, är rena guldgruvan för att återfukta huden, samt den ingrediens jag känner verkligen gör skillnad för att hålla huden mjuk och len hela dagen. Men prova Minéral 89 själv! Resultatet talar för sig självt, och jag är säker på att det blir en lång kärlekshistoria mellan mig och denna skin booster.

Minéral 89 används direkt på rengjord hud. Jag applicerar den i hela ansiktet och på halsen. Produktens gelé-konsistens gör att jag inte behöver vänta många sekunder innan jag är redo för serum och ansiktskräm. Som en sista finish tar jag lite IDEAL BB Cream i ansiktet och avslutar med mascara på fransarna. Det hela tar mindre än fem minuter och sedan är jag den bästa versionen av mig själv, redo att #wintheday. 

Relaterade produkter

Ansiktsvatten

Ansiktsvatten

3-i-1 Ansiktsrengöring

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

go to top