OK

OK Cancel

Thank you

Close

Brudtärna? - 10 saker som är ett måste i väskan

Den stora dagen när du ska vara brudtärna åt din syster eller kära väninna börjar närma sig. Och tanken på allt som måste vara perfekt kan ge vem som helst fjärilar i magen. Här kommer  leVICHYmag-redaktionens tips om vad vi med tiden har lärt oss packa ner väskan för att rädda de flesta olyckliga situationer innan de uppstår, så att det lyckliga paret kan få varandra med kyrkklockor, ris och glädjetårar. Med andra ord: precis som det ska vara.

1. Sykit

Nål och tråd kan snabbt bli en life-saver för att fästa en brudslöja om det blåser upp till styv, västlig kuling. Eller för att fixa den där accessoaren som plötsligt fått för sig att sitta snett. Jag har alltid med mig ett av de små sykiten som vanligtvis brukar finnas på hotellrum.

2. Perfekt hårdag - hela dagen

Brudens hår kanske behöver fixas under dagen, så det kan vara en bra idé att stoppa ner ett räddningskit i väskan. Kittet kan innehålla allt från hårnålar och hårspännen till hårspray eller vax, beroende på hennes frisyr.

3. Utan mat och dryck...

Packa alltid ner en müslibar eller en påse nötmix i väskan och glöm inte vattenflaskan! Det är nästan bombsäkert att varken du eller bruden i all stress kommer hinna äta eller dricka tillräckligt under förberedelserna inför vigseln. Och att få lågt blodsocker eller drabbas av vätskebrist under dagen kan dämpa humöret ordentligt.

4. Kyssklar

"Du får nu kyssa bruden".  En liten minttablett kan hjälpa mot muntorrhet på grund av smånervositet genom hela ceremonin och säkra en mintfräsch kyssklar brud när det stora ögonblicket kommer.

5. Bevara en felfri makeup

Det är lätt att fälla en tår på bröllop, men det kan gå ut över den fina sminkningen. Med en concealer i väskan kan du korrigera spår efter dagens händelser och hålla brudens och ditt ansikte fräscht från morgon till kväll.

6. Put a ring on it

Ringen pryder brudens vänstra hand och den kommer säkert att flashas otaliga gånger under dagens lopp. Därför är det viktigt att händerna är fuktade och välvårdade. Nagellacket kan bli fördärvat under all uppståndelse, så ha med en nagelfil och nagellack i rätt färg. Och så har jag alltid med en liten tub handkräm i väskan för att undvika torra händer.

7. Rustad för svenskt väder

Det är inte dumt att vara förberedd på lite regnskurar. Ett väskparaply är en hit som räddar brudens många timmar framför spegeln från att ha varit förgäves. Skiner solen däremot finns det andra saker att tänka på. Solen kan snabbt få brudens hud att rodna och fördärva den välplanerade sminkningen. Så se till att det finns solkräm i väskan och en kyld flaska vatten för att hålla kroppstemperaturen nere. VICHY har nyligen lanserat en spray-on solkräm  som kan sprayas ovanpå makeupen.

8. Dans och doft

Dagen börjar nästan alltid med en lättare stress och spänning. Sedan ska välkomstdrinken kanske avnjutas i solen, varefter alla sätter sig till bords för mat och tal. Efter middagen är det dags för bröllopsdansen innan alla gäster fyller dansgolvet. Kom därför alltid ihåg att ha en parfym eller deodorant i väskan. VICHYs anti-trace antiperspirant roll-on är ett bra val eftersom den inte lämnar några märken på kläderna. Den är dessutom bara lätt parfymerad och doftar fräscht utan att vara för överväldigande.

9. Oslagbar till gryningen

Hellre en painkiller än en partykiller, exempelvis huvudvärk. Stoppa därför för säkerhets skull ett litet rör med huvudvärkstabletter  i väskan. Bara att kasta i i ett glas vatten och känna effekten nästan med detsamma.

10. Snyft

Vi hopplösa romantiker tycker det är skönt att kunna dämpa glädjetårarna med en näsduk. Dessutom är ju näsdukar bra att ha till så mycket annat under dagen. 

Med detta lilla survival kit önskar leVICHYmag-redaktionen dig en riktigt fantastisk bröllopsfest!

Relaterade produkter

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

( Recensioner 1 )

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48h

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48h

( Recensioner 16 )

go to top