OK

OK Cancel

Thank you

Close

IDÉALIA-serien växer med populär kombucha anti-aging för yngre hud

Kombucha är en hälsotrend och ett ord vi hör gång på gång i media, utan att de flesta av oss helt lyckats lista ut vad det är. Varför plötsligt all denna uppmärksamhet om något så märkligt som fermenterat te? Och varför har just VICHY arbetat med kombucha i åratal? Redaktionen på leVICHYmag granskar kombuchan och dess egenskaper.

Ärligt talat – kombucha är inte kärlek vid första klunken. Den tusentals år gamla asiatiska drycken, med sin lätt jästa smak och ciderbubblande kolsyra, har en smak man måste vänja sig vid.

När vi på leVICHYmags redaktion gett oss ut på ett smakmaraton för att hitta en variant vi allihop tycker om, är det för att listan över näringsmässiga fördelarna med kombucha är oändlig. Kombucha sägs främja allt från matsmältning till energinivå, detox till viktminskning. Vår entusiasm blir dessutom inte precis mindre när vi vet att VICHYs forskare har arbetat med kombucha i åratal, för då råder det ingen tvekan om att det inte bara är tomt snack. 

Kort sagt är kombucha jäst te. Det låter kanske konstigt att jäst te skulle vara så hälsosamt. Men te, socker och kombuchasvamp skapar en symbios av bakterie- och jästkulturer som frigör en rikedom av vitaminer, enzymer och nyttiga probiotiska mikroorganismer. Allt detta är bra för matsmältningen – men faktiskt även för huden.

Hos VICHY har denna upptäckt varit en perfect match,  då vi som känt är väldigt måna om att hitta lösningar i naturen. IDÉALIA är med innehållet av Kombucha särskilt utvecklat till att bearbeta de allra första tecknen på åldring, vilket visar sig hos många av oss redan i tjugoårsåldern. Produkterna är lätta att använda och bör vara integrerad i fler yngre kvinnors dagliga hudvårdsrutin.

Hudvårdsserien innehåller just nu följande produkter:

  • IDÉALIA dagcrème för normal hud
  • IDÉALIA dagcrème för torr hud
  • IDÉALIA gelé-crème
  • IDÉALIA serum
  • IDÉALIA nattcrème
  • IDÉALIA eyes ögoncrème
  • IDÉALIA BB-creme som finns i färgerna light och medium

Och inom kort tillkommer en åttonde produkt: IDÉALIA nattpeeling! En spännande nyhet vi väldigt snart kommer gå närmare in på. Vi har nämligen låtit hela nordiska le VICHYmag-redaktionen testa den! Så se fram emot vårt beauty talk och detta inom en snar framtid!

Som ett litet extra bonus har vi även förskönat förpackingen, som ni nu hittar i en snygg, djup nyans av fuchsia på er hudvårdshylla.

Relaterade produkter

Serum till alla hudtyper<br /><br />

Serum till alla hudtyper

( Recensioner 9 )

Nattcreme till alla hudtyper

Nattcreme till alla hudtyper

( Recensioner 1 )

go to top