NEW  VI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA  LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

Vichy åtar sig att behandla de personuppgifter som du lämnar i detta formulär som konfidentiella. Uppgifter av personlig karaktär som samlas in via detta formulär behandlas uteslutande för Vichys räkning för att hantera din registrering och synpunkter från konsumenternas. Jag samtycker till att mina uppgifter i samband med denna behandling överförs till dotterföretag utanför EU, varav vissa omfattas av en data- och uppgiftsskyddslagstiftning som inte håller samma nivå som den inom EU.

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera uppgifter om dig själv. Du kan alltid utöva denna rättighet genom att mejla till [email protected]

Du kan alltid läsa vår policy för skydd av personuppgifter samt våra rättsliga meddelanden.

OK

OKCancel

Thank you

Close

IDÉALIA-serien växer med populär kombucha anti-aging för yngre hud

 • favoris
 
 

Kombucha är en hälsotrend och ett ord vi hör gång på gång i media, utan att de flesta av oss helt lyckats lista ut vad det är. Varför plötsligt all denna uppmärksamhet om något så märkligt som fermenterat te? Och varför har just VICHY arbetat med kombucha i åratal? Redaktionen på leVICHYmag granskar kombuchan och dess egenskaper.

Ärligt talat – kombucha är inte kärlek vid första klunken. Den tusentals år gamla asiatiska drycken, med sin lätt jästa smak och ciderbubblande kolsyra, har en smak man måste vänja sig vid.

När vi på leVICHYmags redaktion gett oss ut på ett smakmaraton för att hitta en variant vi allihop tycker om, är det för att listan över näringsmässiga fördelarna med kombucha är oändlig. Kombucha sägs främja allt från matsmältning till energinivå, detox till viktminskning. Vår entusiasm blir dessutom inte precis mindre när vi vet att VICHYs forskare har arbetat med kombucha i åratal, för då råder det ingen tvekan om att det inte bara är tomt snack. 

Kort sagt är kombucha jäst te. Det låter kanske konstigt att jäst te skulle vara så hälsosamt. Men te, socker och kombuchasvamp skapar en symbios av bakterie- och jästkulturer som frigör en rikedom av vitaminer, enzymer och nyttiga probiotiska mikroorganismer. Allt detta är bra för matsmältningen – men faktiskt även för huden.

Hos VICHY har denna upptäckt varit en perfect match,  då vi som känt är väldigt måna om att hitta lösningar i naturen. IDÉALIA är med innehållet av Kombucha särskilt utvecklat till att bearbeta de allra första tecknen på åldring, vilket visar sig hos många av oss redan i tjugoårsåldern. Produkterna är lätta att använda och bör vara integrerad i fler yngre kvinnors dagliga hudvårdsrutin.

Hudvårdsserien innehåller just nu följande produkter:

 • IDÉALIA dagcrème för normal hud
 • IDÉALIA dagcrème för torr hud
 • IDÉALIA gelé-crème
 • IDÉALIA serum
 • IDÉALIA nattcrème
 • IDÉALIA eyes ögoncrème
 • IDÉALIA BB-creme som finns i färgerna light och medium

Och inom kort tillkommer en åttonde produkt: IDÉALIA nattpeeling! En spännande nyhet vi väldigt snart kommer gå närmare in på. Vi har nämligen låtit hela nordiska le VICHYmag-redaktionen testa den! Så se fram emot vårt beauty talk och detta inom en snar framtid!

Som ett litet extra bonus har vi även förskönat förpackingen, som ni nu hittar i en snygg, djup nyans av fuchsia på er hudvårdshylla.

Vår kända produkt

 • 21557Nattpeeling till alla hudtyper00NewIDÉALIA

  Nyhet

  Nattpeeling till alla hudtyper
 • 9082Serum till alla hudtyper

  4.211IDÉALIAFACE CARESerumMålinriktad ansiktsvård
  Serum till alla hudtyper
 • 15498Nattcreme till alla hudtyper00IDÉALIAFACE CARENattcremeAntiage ansiktsvård
  Nattcreme till alla hudtyper
 • Mest läst

  Skin cure - något för dig?

  EXPERTERNA TALAR

  Skin cure - något för dig?

  Väckarklockan ringer och dagens första ljus i dansande,
  ljusgrå nyanser faller in genom sovrumsfönstret.
  En ny dag har börjat. När du hoppar ur sängen och
  går mot garderoben för att välja dagens outfit är du
  redan klarvaken, för än en gång är dagens to-do list lång.

  läs artikeln

  go to top