OK

OK Cancel

Thank you

Close

Låt dina ögon le för dig

Eyecare Guide
Eyecare Guide

Det har aldrig varit mer fokus på våra ögon än i dessa coronatider, när vi alla bär masker som täcker större delen av våra ansikten. Vi hälsar på människor med våra ögon. Våra ögon är våra leenden.

Just nu är den perfekta tiden att börja en bra ögonvårdsrutin. Så här tar du hand om den mest utsatta delen av din hud.

En ögonvårdsrutin för alla
Vi rekommenderar alla att använda Minéral 89 Eyes – en parfymfri, vitaliserande ögonvård som gör underverk på den känsliga huden runt ögonen för en fylligare och mer utvilad blick med ett härligt lyster. Vem skulle inte vilja möta världen så?

Använd den som en del av din dagliga rutin både morgon och kväll efter rengöring av huden med Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser och innan du applicerar ögonvårdsserum eller ögonkräm. Fortsätt sedan med att applicera din dag- eller nattkräm (beroende på tid på dagen). Avsluta din morgonrutin med ett bra UV-skydd, till exempel Capital Soleil.

Ögonvård för åldrarna 20-25
Aqualia Thermal Awakening Eye Balm återfuktar ögonområdet, ger en mer vaken blick och ger huden en fuktförstärkning. Dess icke-feta konsistens har en omedelbar blur-effekt på huden och gör att den känns mer bekväm.

Ögonvård för dig mellan 25–30
Den ömtåliga huden runt ögonen utsätts för både tufft väder och tuffa livsstiler, någonting som över tidens gång börjar synas tillsammans med de första tecknen på åldrande. Med sin fräscha och silkeslena textur blir Slow Âge Eyes den sköna vård som din hud behöver. Den återfuktar huden och hjälper till att ljusa upp ögonområdet och reducerar linjerna runt ögonen.

Ögonvård för dig mellan 30–50
Vid den här tidpunkten i livet har de flesta av oss fulltecknade liv och vi har kanske inte så mycket tid för hudvård, så den måste vara snabb och effektiv. Liftactiv Supreme Eyes är en anti-age ögonkräm som reducerar fina linjer och rynkor med synlligt resultat efter en månads användning.

Ögonvård för dig mellan 50–60
I den här åldern kan vi börja uppleva brist på elasticitet och fyllighet i huden runt ögon och läppar. Den dubbelfunktionella, fräscha och närande krämen Neovadiol Eyes & Lips Contours ger tydligare konturer och gör så att huden runt ögonen och läpparna känns slätare och har mer spänst.

Ögonvård för dig som är 60+
Efter klimakteriet får vår hud nya behov av återfuktning och vård. Neovadiol Rose Platinum Eyes är en vitaliserande ögonkräm som reducerar svullnader och fina linjer runt ögonen för oss som har passerat klimakteriet. Tack vare kalcium som revitaliserar huden runt ögonen och koffein som motverkar svullnad under ögonen, återger den huden dess rosiga lyster och ger dig ett mer utvilat utseende.

Låt dina ögon stråla och le mot världen.

VICHY

Relaterade produkter

Awakening Eye Balm

Awakening Eye Balm

( Recensioner 1 )

Uppstramande Ögoncreme  <br /><br />

Uppstramande Ögoncreme

Rose Platinium Eyes

Rose Platinium Eyes

Eyes

Eyes

go to top