OK

OK Cancel

Thank you

Close

Återfuktande ansiktscreme

Det är inte enbart kvinnor som har behov av ansiktsvård. Vichy har därför tagit fram en ansiktscreme speciellt för män. Vår hudvårdsserie för män är komplett med ansiktsvårdsprodukter speciellt anpassade för män. De fräscha produkterna är enkela att applicera samt absorberas snabbt för att på bästa sätt uppfylla dina hudbehov. Vichy’s hudvårdsserie för män är en vårdande och återfuktande serie bestående av aftershave och ansiktscreme.

Vichys Hydra Mag C + är en återfuktande 2-1 ansiktscreme som arbetar för att motverka trötthetstecken runt ögonen samtidigt som den återfuktar din hud. Vår 2-i-1 ansiktscreme för ansikte och ögon har en formula med en effektiv kombination av magnesium, C-vitamin och dextran mag för att bekämpa de dagliga påfrestningarna på huden och motverka trötthetstecken. Vichy’s ansiktscreme är återfuktande i upp till 24 timmar. Vår ansiktscreme är även anpassade för de mest känsliga hudtyperna. Denna ansiktscreme har en hyperallergen formula som är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Vår återfuktande ansiktscreme är berikad med unika formler som innehåller stärkande och lugnande thermalskt vatten från Vichy. Vår ansiktscreme anpassad för män går snabbt och enkelt in i huden för en behaglig känsla. Ansiktscremen appliceras morgon och/eller kväll på rengjord och torr hud, den kan även användas efter rakning. Då män rakar sig regelbundet blir huden påfrestad och lätt irriterad. En återfuktande ansiktscreme eller aftershave är därför bra för att lugna ner huden och tillföra den fukt huden behöver. Aftershave från Vichy stärker hudens naturliga barriär och vårdar huden efter rakning.

Belöna din hud med den vård den behöver inför och efter en dags påfrestningar med ansiktsvård från Vichy. Har du en torr hud eller känslig hud, använd en återfuktande ansiktscreme dagligen för en fin, välmående och vacker hy. Hitta den ansiktscreme som passar din hud bäst redan idag.

VICHY HOMME

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

VICHY HOMME

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

Hydra Mag C+ Återfuktande Ansikts- och Ögoncreme

VICHY HOMME

Hydra Mag C+ Återfuktande Ansikts- och Ögoncreme

Hydra Cool+

VICHY HOMME

Hydra Cool+