OK

OK Cancel

Thank you

Close

Nordiska nyanser - looken för sommarens första tillställningar

Försommarens festligheter är på väg, och själv ser jag fram emot att hålla traditionen i liv med mina närmsta vänninor och fira Norges nationaldag den 17 maj - en festdag som ingen annan i Norge! Även du som inte är norrman ska säkert på andra fester inom de kommande månaderna. Oavsett om du ska på dop, bröllop eller trädgårdsfest har vi här på leVICHYmag skapat en lätt och naturlig nordisk look som passar till de ljusare dagar vi går mot.

Förbered din hud

Om du dagligen tar hand om och vårdar din hud med rätt skönhetsrutin håller den sig genomfuktad och smidig. Och det gör det mycket lättare att göra en snygg sminkning. Kom ihåg att rengöra din hud morgon och kväll och lägg tid på att hitta en kräm som passar till din hudtyp för att få en jämn och fin yta. Jag har blivit riktigt förtjust i Slow Age, som är en anti-age dagkräm med SPF 25. Se till att ge krämen tid att tränga in i huden innan du lägger makeupen.

Vacker lyster

Som bas använder jag IDÉALIA BB Cream i färgen light. Den innehåller ljusreflekterande mineralpigment som ögonblickligen ger min hud lyster och en naturlig look. I områden där jag behöver täcka min hud mer, som t.ex. under ögonen och vid näsvingarna, använder jag DERMABLEND kompakt creme foundation. Den innehåller utvalda mineralpigment med bra hållbarhet och täckning.

Detaljer

Jag använder en highlighter under ögonbrynen och på den översta delen av kindbenen för att framhäva dem. På kinderna lägger jag en persikofärgad rouge från NYX, som passar de flesta skandinaviska hudtoner. Ögonen håller jag enkla och använder en ögonskugga i en naturlig nyans, samt min favoritmascara Maybelline Colossal Big Shot Black. Sedan borstar jag ögonbrynen med en färgad ögonbrynsgel så att de får både färg och form. På läpparna använder jag ett lätt färgat glans från Clarins för en rosa hint.

Mjuka lockar

För att fullända min look lockar jag håret med en locktång från ghd så det faller naturligt utan att vara för stylat. Precis som med huden är det klokt att ha en bra hårvårdsrutin. Håller man håret friskt och blankt är det mycket lättare att få frisyren att se snygg ut. Det är t.ex. viktigt att använda en värmeskyddande spray innan du sätter igång att använda stylingredskap. För dagligt bruk är det viktigt att vara skonsam mot håret med ett bra vardagsshampoo, som DERCOS milda mineralshampoo. Om du har torrt hår är det en bra idé att använda DERCOS cremebalsam efteråt. Den innehåller tre växtoljor och ett stärkande keratinkomplex.

Final touch

Till sist sprayar jag ansiktet med VICHYs termiska källvatten som både fuktar och ser till att makeupen håller. Den lilla förpackningen gör att den lätt får plats i handväskan. Läs 6 fantastiska fakta om VICHYs vulkanvatten här.

Relaterade produkter

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

( Recensioner 1 )

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

( Recensioner 14 )

go to top