OK

OK Cancel

Thank you

Close

Se ut som du känner dig!

Vichy Neovadiol
Vichy Neovadiol

Ålder är verkligen bara en siffra idag. Med tidens gång är det därför viktigt att vi lär oss att ge våra kroppar den uppmärksamhet den förtjänar. Under klimakteriet går du igenom många hormonella, fysiska och psykologiska förändringar. Speciellt vanliga är förändringar på vårt största och mest synliga organ, nämligen huden.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom vad som händer med huden under klimakteriet och hur Neovadiol Peri-Menopause kan hjälpa din hud att se mer hälsosam, fyllig och spänstig ut.

Vad händer med huden under klimakteriet?

Huden åldras naturligt för alla och det inträffar innan, efter eller under klimakteriet som en följd av tidens gång. Dessutom kan all tid då huden har exponerats för solen och andra externa faktorer accelerera åldersprocessen. Men när du går igenom klimakteriet kommer du att uppleva att flera av hudens förändringar beror på fallande östrogennivåer, eftersom en brist på detta hormon är en stor bov i dramat. Symtom på klimakteriet är sådana som ofta förknippas med åldrande: torr hud, mindre spänst och ökad känslighet.

Vichy har legat i framkant när det kommer till att förstå huden hos kvinnor i klimakteriet, vars åldrande accelereras på grund av minskade hormonnivåer. Det finns ingen behandling mot klimakteriet, men med den unika formulan i Peri-Menopause kompenserar Neavadiol för de synliga tecknen på klimakteriet med dokumenterad effekt.

Kompensera för förändringar!

Du kan aldrig veta helt säkert när du kommer in i klimakteriet och hur länge det kommer att pågå. Men du kan ge din hud den bästa vården och hjälpen mot klimakteriebesvär genom att veta vad den behöver. I mer än 15 år har vi studerat hur förlusten av östrogen påverkar huden. De här studierna har använts för att utveckla en banbrytande sammansättning av fyra aktiva ingredienser som kompenserar för torr hud, slapp hud, rynkor, ojämn hudton och brist på elasticitet på grund av hormonella förändringar under klimakteriet.

För att öka hudens fyllighet, lyster, spänst och välmående rekommenderar vi att du introducerar Neovadiol Peri-Menopause serum och ansiktscreme i din hudvårdsrutin:

Applicera Neovadiol Meno 5 Bi-Serum på ren, torr hud morgon och kväll innan du applicerar din ansiktscreme. Den höga koncentrationen av den kompenserande sammansättningen och de gyllene mikropärlorna kommer att förbättra din hudton, spänst och elasticitet. Eftersom den absoberas direkt är huden sedan redo för Neovadiol Dagcreme eller Nattcreme.

Neovadiol Peri-Menopause dagcreme får huden att se fastare och fräschare ut samt ger den lyster. Dagcremen finns i två varianter – en för torr hud och en för normal/kombinerad hud. Välj den som passar dina hudvårdsbehov och njut av den silkeslena texturen och upplevelsen av mjuk och återfuktad hud!

Värmevallningarna kan störa nattsömnen och göra att din hud känns trist, matt och torr. Neovadiol Peri-Menopause Night Cream är en nattcreme utvecklad med en formula som innehåller proxylane, airlicium och naturlig hyaluronsyra som ger en fräsch känsla direkt. En creme med en lätt textur och förskönande egenskaper som tillåter dig att vakna upp med en hud som ser mer utvilad och jämnare ut.

Att gå igenom klimakteriet är uttröttande. Upplevelsen skiljer sig mellan alla kvinnor, men Neovadiol Peri-Menopause kan hjälpa dig att möta dina unika hudvårdsbehov under den här perioden. Hitta din styrka med Neovadiol.

VICHY

go to top