OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skäm bort din hud på semestern med dessa produkter i reseförpackning

Sommaren står runt hörnet, och oavsett om du har världens vacay planerad sen månader tillbaka eller bara är sugen på att rymma på en spontan långweekend, finns det ingen bättre tid för det än nu. Men bara för att du ska resa bort från allt behöver inte din hudvårdsrutin ta semester. Tvärtom har du faktiskt chansen att bygga upp en fin sommarhud som kan hålla flera månader in på hösten. LeVICHYmag-redaktionen guidar dig till de bästa knepen och de mest resevänliga produkterna så att du inte behöver säga bon voyage till vacker hud.

Vare sig du ska backpacka runt Bali i en månad, sippa sangria i Palma en vecka, uppleva stadspulsen i New York under en weekend, eller bara tillbringa helgen på Gotland med svärfamiljen vill du gärna se till att dina favorithudvårdsprodukter kommer fram med dig. Och synen av nästan fulla, exklusiva hudcremer och nyinköpta, flotta supersize-solkrämer i soptunnorna vid säkerhetskontrollerna på Arlanda kan avskräcka varenda hudvårdsälskare från att överskrida den internationella tumregeln. Det vill säga högst 100 ml per enskild behållare i handbagaget (innefattar krämer, tonics, sprayer etc).

Visst kan det locka att slippa oroa sig över detta genom att du packar produkterna i resväskan och checkar in dem vid bagageinlämningen. Samtidigt är känslan av att komma fram till den efterlängtade destinationen bara för att upptäcka att det incheckade bagaget är borta och blir några dagar försenat en riktig stämningsdödare. Och visst undviker du helst att behöva släpa en tung resväska med en necessär som väger ett ton längs kullerstensgator, eller upp och ner för trappor som alltid verkar vara fler än vad du minns? Fortsätt läsa för att ta del av ett antal supersäkra produkter för ett perfekt preppat handbagage, som både väger mindre och gör att du slipper konfiskering och förseningar.

Förbered dig för flygplansluften

Redan på flygplanet utsätts huden för ett tuffare klimat än vanligt. Den torra, råa flygplansluften har verkligen inte många fans. Förbered dig morgonen innan avfärd genom att maxa fukten med en extra fet kräm, till exempel Idéalias 24hs återfuktande dagkräm. Väl på planet är ett uppfriskande, mineralrikt face mist A och O för att hålla dig fräsch under resan. VICHYs mineraliserande termiska källvatten finns som mist  i en perfekt 50 ml reseförpackning. Det termiska vattnet är rikt på 15 mineraler som har en lugnande effekt och hjälper till att skydda huden mot yttre påverkan. Ett handbagage-måste för alla rutinerade travelistas så att du inte bara lyfter, utan även landar med en vacker lyster.

Multiuse-magi

Oavsett hur länge semestern varar brukar den innebära ändrade kost- och sömnmönster. Inte sällan åker vi också kollektivt i större utsträckning, och allt detta påverkar onekligen huden. Och även om vi älskar hotellens söta små tvålar, shampoon och duschmössor vet vi ju att det är ett stort no-no att tvätta ansiktet med tvål. Så självklart vill vi få med så många av våra hudvårds-essentials som möjligt, fast utan att bära runt på vad som känns som flera ton produkter i handbagaget. Då är multi-use produkter perfekta. VICHYs serie Pureté Thermale erbjuder två olika 3 i 1-rengöringsprodukter som passar utmärkt till alla slags resor. Den ena har samma konsistens som rengöringsmjölk, den andra är i form av ett rengöringsvatten. Båda är särskilt anpassade till känslig hud, känns inte feta och rengör huden på ett behagligt sätt. Som klippta och skurna för hud som utsätts för solens härliga, men intensiva strålar. Dessutom behöver de inte sköljas av. Perfekt på resan, eftersom allt vatten inte är lika skonsamt som vårt skandinaviska. Ta med dig den av produkterna vars konsistens du föredrar och ett paket bomullsrondeller så får du ett mini-resekit som fungerar såväl för att rengöra ansiktet, ta bort ögonmakeupen och har en lugnande effekt på huden - allt i en liten 100 ml förpackning!

För kvalitetsmedvetna

De flesta av oss brukar vara noga med att sköta ansiktet. Men det finns travelistas som inte vill riskera kvaliteten i någon av sina produkter ens när de är på resande fot. För dem tar vi det ett steg längre. Under en sommarsemester utsätts kroppens hud för mycket sol, sand, vind och slitage. För dig som vill vara säker på hudens välmående finns VICHYs Spa Shower Gel-Creme i en perfekt reseförpackning på 100 ml. Det är en effektiv duschgel med krämig konsistens som tillför fukt och gör huden mjuk - en välbehövlig lindring efter en dag på stranden, uppe i bergen eller på shoppingstråket.

Med hjälp av dessa tips hoppas vi på leVICHYmag att du känner dig helt redo att packa handbagaget, hoppa på planet och känna att din hud kommer vara i trygga händer. Vi önskar dig en fantastisk resa!

Relaterade produkter

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

Vichy Mineraliserande Thermalska Källvatten

( Recensioner 1 )

3-i-1 Ansiktsrengöring

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

go to top