OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge - sänk farten, även för din huds skull

Slow living, slow food och mindfulness - tendenser som handlar om att sakta ner under en hektisk tid. Om du sänker farten, minskar du nämligen också risken för utbrändhet och livsstilssjukdomar. Sakta ner förekomsten av ålderstecken genom din hudvård med serien från Slow Âge. Vem vill inte åldras med elegans?

Full fart fram tycks vara mantrat i de skandinaviska länderna. Inom mode, entreprenörskap och ny-nordisk matkonst är det en konstant och snabb utveckling på gång. Men även på våra allt mer kunskapsintensiva jobb är livsstilen präglad av ett högt tempo, och som motvikt dras många av oss till slow-living's fokus på nuet och de små sakerna som gör stor skillnad.

Slow Living har sitt ursprung i slow food från 1980-talets Italien. En reaktion på de många snabbmatskedjorna som dök upp. Önskan om att bevara kvaliteten i det italienska köket och den traditionella matlagningen på färska råvaror ledde vidare till en önskan om att bevara kvaliteten hos andra aspekter i livet.

På samma sätt är tanken med anti-ageserien från Slow Âge att göra saker så bra som möjligt, och inte så snabbt som möjligt. Och att hjälpa dig att införa nya små vanor i din vardag som ändå gör stor skillnad över tid. Du har antagligen märkt att en lång arbetsvecka med för lite sömn tar ut sin rätt. Du kan inte undvika att din hud åldras, men med VICHY's produkter från Slow Âge kan vi förhoppningsvis addera en liten ritual och ett andrum i din vardag som ger dig välförtjänt vardagslyx och din hud förnyad styrka.

VICHYs senaste forskning visar att hudens åldrande inte framskrider i en obligatorisk hastighet. Hudvård som skyddar och stärker huden kan sänka förekomsten av åldertecken. Och styrka är just nyckelordet i Slow Age seriens huvudingredienser. Produkterna innehåller Baïcalin (antioxidant rotextrakt), vars egenskaper hjälper huden med att bekämpa oxidativa stress, framkallat av solens UV-strålar och föroreningar. Utöver Baïcalin innehåller produkterna Bifidus från probiotika, som utvinns genom fermentering av det säregna namnet Bifidobacterium Longum. Bifidus hjälper till att stärka hudens barriär och gör huden mindre känslig mot miljöpåverkan.

VICHY har med SLOW ÂGE-serien kombinerat 9 års forskning, samt ny vetskap om hur man bäst sänker farten på förekomsten av ålderstecken, med hela mindsettet bakom Slow living. Därför att det gynnar dig att sänka farten - även när det kommer till din hud.

SLOW AGE ögoncreme

 • Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling
 • Kan användas till alla hudtyper, även till känslig hud
 • Med Baïcalin (antioxidant rotextrakt), Bifidus från probiotika,
 • Ginkgo Bilowba extrakt, koffein och VICHYs termiska källvatten
 • Utan parfym
 • Verkar mot torrhet, påsar och fina linjer i ögonområdet

SLOW AGE rik dagkräm för normal/torr hud

 • Stärkande rik dagkräm mot ålderstecken under utveckling
 • För normal/torr hud, även känslig hud
 • SPF 30 med UVA-skydd
 • Med Baïcalin (antioxidant rotextrakt), Bifidus från probiotika, glycerin, hyaluronsyra och VICHYs termiskt källvatten.
 • Med en uppfriskande lätt, blommige och ren doft, utvecklad för känslig hud
 • Ger starkare och fuktad hud med en fräsch lyster

Relaterade produkter

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

( Recensioner 4 )

Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling

Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling

( Recensioner 1 )

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

( Recensioner 14 )

go to top