NEW  VI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA  LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

Vichy åtar sig att behandla de personuppgifter som du lämnar i detta formulär som konfidentiella. Uppgifter av personlig karaktär som samlas in via detta formulär behandlas uteslutande för Vichys räkning för att hantera din registrering och synpunkter från konsumenternas. Jag samtycker till att mina uppgifter i samband med denna behandling överförs till dotterföretag utanför EU, varav vissa omfattas av en data- och uppgiftsskyddslagstiftning som inte håller samma nivå som den inom EU.

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera uppgifter om dig själv. Du kan alltid utöva denna rättighet genom att mejla till [email protected]

Du kan alltid läsa vår policy för skydd av personuppgifter samt våra rättsliga meddelanden.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge - sänk farten, även för din huds skull

 • favoris

Slow living, slow food och mindfulness - tendenser som handlar om att sakta ner under en hektisk tid. Om du sänker farten, minskar du nämligen också risken för utbrändhet och livsstilssjukdomar. Och nu kan du också sänka förekomsten av ålderstecken genom din hudvård - VICHY lanserar nämligen två nya produkter i serien Slow Âge. Och vem vill inte åldras med värdighet?

Full fart fram tycks vara mantrat i de skandinaviska länderna. Inom mode, entreprenörskap och ny-nordisk matkonst är det en konstant och snabb utveckling på gång. Men även på våra allt mer kunskapsintensiva jobb är livsstilen präglad av ett högt tempo, och som motvikt dras många av oss till slow-living's fokus på nuet och de små sakerna som gör stor skillnad.

Slow Living har sitt ursprung i slow food från 1980-talets Italien. En reaktion på de många snabbmatskedjorna som dök upp. Önskan om att bevara kvaliteten i det italienska köket och den traditionella matlagningen på färska råvaror ledde vidare till en önskan om att bevara kvaliteten hos andra aspekter i livet.

På samma sätt är temat hos anti-aging produkterna från VICHY just att göra allt så bra som möjligt, istället för så fort som möjligt. Och om att hjälpa dig att införa små vanor i din vardag som gör stor skillnad över tid. Du har säkert själv lagt märke till att en lång arbetsvecka som präglas av få timmars sömn sätter sina spår. Du kan inte undvika att tiden åldrar din hud, men med VICHYs nya Slow Âge produkter kan vi förhoppningsvis införa en liten ritual och en oas i din vardag där vår forskning i anti-aging och ditt mindset tillsammans sänker förekomsten av ålderstecken och förbättrar din huds försvar mot omgivningen.

VICHYs senaste forskning visar att hudens åldrande inte framskrider i en obligatorisk hastighet. Hudvård som skyddar och stärker huden kan sänka förekomsten av åldertecken. Och styrka är just nyckelordet i Slow Age seriens huvudingredienser. Produkterna innehåller Baïcalin (antioxidant rotextrakt), vars egenskaper hjälper huden med att bekämpa oxidativa stress, framkallat av solens UV-strålar och föroreningar. Utöver Baïcalin innehåller produkterna Bifidus från probiotika, som utvinns genom fermentering av det säregna namnet Bifidobacterium Longum. Bifidus hjälper till att stärka hudens barriär och gör huden mindre känslig mot miljöpåverkan.

VICHY har med SLOW ÂGE-serien kombinerat 9 års forskning, samt ny vetskap om hur man bäst sänker farten på förekomsten av ålderstecken, med hela mindsettet bakom Slow living. Därför att det gynnar dig att sänka farten - även när det kommer till din hud.

NYHET - SLOW AGE ögoncreme

 • Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling
 • Kan användas till alla hudtyper, även till känslig hud
 • Med Baïcalin (antioxidant rotextrakt), Bifidus från probiotika,
 • Ginkgo Bilowba extrakt, koffein och VICHYs termiska källvatten
 • Utan parfym
 • Verkar mot torrhet, påsar och fina linjer i ögonområdet

NYHET - SLOW AGE rik dagkräm för normal/torr hud

 • Stärkande rik dagkräm mot ålderstecken under utveckling
 • För normal/torr hud, även känslig hud
 • SPF 30 med UVA-skydd
 • Med Baïcalin (antioxidant rotextrakt), Bifidus från probiotika, glycerin, hyaluronsyra och VICHYs termiskt källvatten.
 • Med en uppfriskande lätt, blommige och ren doft, utvecklad för känslig hud
 • Ger starkare och fuktad hud med en fräsch lyster

Vår kända produkt

 • 22928Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)4.73NewSLOW ÂGEFACE CAREDagcreme

  Nyhet

  Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)
 • 22924Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling00NewSLOW ÂGE

  Nyhet

  Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling
 • 22927Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)2.713SLOW ÂGEFACE CAREDagcreme
  Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)
 • Mest läst

  Skin cure - något för dig?

  EXPERTERNA TALAR

  Skin cure - något för dig?

  Väckarklockan ringer och dagens första ljus i dansande,
  ljusgrå nyanser faller in genom sovrumsfönstret.
  En ny dag har börjat. När du hoppar ur sängen och
  går mot garderoben för att välja dagens outfit är du
  redan klarvaken, för än en gång är dagens to-do list lång.

  läs artikeln

  go to top