OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ta din hudvård i egna händer – träffa din nya personliga hudvårdsrådgivare

Skinconsult AI
Skinconsult AI

Tycker du att det kan vara svårt att välja bland hudvårdsprodukterna på hyllorna och att förstå vilken hudvårdsrutin som är rekommenderad för just din hudtyp? Eller vill du bara ha generella råd om din hudtyp och lära dig mer om vad din hud behöver?

Hudvårdsråd från din nya personliga hudvårdskonsult
Den nya fickstora hudexperten SkinConsult AI ger dig en digital hudanalys liknande den du får av en specialist. Hela tiden bredvid dig, bara ett klick bort, finns din personliga hudanalys. Allt du behöver är din telefon och din nya personliga expert kommer att hjälpa dig.

Vi på Vichy strävar efter att vara pionjärer inom hudvård och att förstå mekanismen bakom hudens åldrande. Därför är vi övertygade om att vi i vårt digitala samhälle kan utnyttja kraften bakom tekniken för att sprida våra unika kunskaper om hudvård och dela dem med dig.

Skräddarsydd diagnostik med bara 3 enkla steg
SkinConsult AI stärker kvinnor genom att lära dem om deras egen hud och vad den behöver. Med det här hjälpmedlet kommer du alltid att veta vad du ska använda på din hud, och när. Du kommer enkelt att hitta produkterna som passar dina hudvårdsbehov och du kan se din personliga hudvårdsrutin med alltifrån cleanser och booster till vårdande produkter.

Genom tre enkla steg analyserar SkinConsult AI din hud och ger dig en skräddarsydd rekommendation. Steg ett: ladda upp en selfie på hemsidan. Steg två: låt SkinConsultAI analysera din selfie genom att jämföra den med 10 000 graderade bilder. Steg tre: få din personliga rekommendation på produkter som passar dina behov.

Baserad på vetenskaplig hudvårdsforskning
SkinConsult AI är utvecklad tillsammans med dermatologer och baserad på 15 års vetenskaplig forskning om hudens åldrande. Analysen görs med hjälp av en databas som innehåller med än 6 000 foton från L'Oréal's Skin Aging Atlas och 4 000 selfies på kvinnor med olika etnicitet i olika åldrar.

Under analysen av din hud kan SkinConsult AI upptäcka sju tecken på åldrande och gradera dem utifrån skalan i Skin Aging Atlas: rynkor under ögonen, brist på fasthet, fina linjer, hjupa rynkor, brist på glöd, intensiteten hos mörka fläckar och hur synliga porerna är. Från det mycket exakta resultatet får du en personlig hudålders-tabell och en rekommendation av hudvårdsprodukter från Vichy som kan hjälpa dig att ta hand om din hud och dess specifika behov.

Med kraft från artificiell intelligens
Du kan använda SkinConsult AI direkt från webbläsaren i din telefon – utan att ladda ner någon app. Den är byggd på artificiell intelligens (AI), vilket innebär att den drivs av en AI-algoritm och använder lärande för att utvärdera och använda foton genom att jämföra med foton i databasen. Och med användning kommer databasen dessutom att växa och algoritmen bli ännu mer exakt.

Aldrig tidigare har det teknik och hudvård kombinerats på det här sättet tidigare. Och SkinConsultAI bevisar att det här inte bara är en ny väg, utan att det också kan vara det smartaste sättet att ta din hudvård i egna händer.

Vichy och SkinConsultAI gör din hud starkare. Allt du behöver göra är att testa.
VICHY

go to top