OK

OK Cancel

Thank you

Close

Vikten av rätt cleanser

Cleansing

Alla bra hudvårdsrutiner börjar med rengöring. Men det är inte bara att välja vilken produkt för rengöring som helst. För att få bästa möjliga effekt utav din hudvård är det viktigt att välja just den cleanser som passar dig och din hudtyp. Det är viktigt att välja en cleanser som passar just din hudtyp och behov. En cleanser är inte samma sak som sminkborttagning, som bara tar bort smink men inte smuts eller olja från huden. De vanligaste formerna och texturerna för cleansers är: skum, gel, mjölk och micellärt vatten. De har alla olika effekt på olika hudtyper, och det handlar om att hitta den som matchar din hud och dess behov.

Men hur vet man vilken som är rätt? Låt oss kika igenom 5 olika cleansers från Vichy:

Den multifunktionella
Pureté Thermale 3-i-1 Cleanser är en kombination av rengöringsmjölk, hudtoner och ögonsminkborttagning. Cleansern passar alla hudtyper, även känslig hud. Fördelarna är att den är enkel att applicera och använda, har tre funktioner i en och inte behöver sköljas ev. Det gör den enkel att använda när du är på språng eller närsomhelst när du inte vill ha så många saker med dig. Och psst – om du fortfarande är osäker efter att ha läst vidare är den alltid ett säkert kort.

Den löddrande, fjäderlätta
Pureté Thermale Cleansing Foam är en mild rensande men ändå effektiv cleanser. Det fjäderlätta rengöringsskummet tar effektivt bort orenheter tack vare Captelae™ – extrakt från sheaträdet – och ska sköljas av med vatten efter användning. Vårt rengöringsskum passar dig som har normal och kombinerad hud.

Den återfuktande
Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel är en högeffektiv gelrengöring som varsamt tar bort orenheter som föroreningar och dammpartiklar för att ge huden en klar och fräsch utstrålning. Det här är en krämig och återfuktande gel som är boostad med moringaextrakt och amilite. Cleansern ska sköljas av med vatten efter användning och passar alla hudtyper.
Den stärkande
En annan gelrengöring är Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel som utvecklats speciellt för oljig och oren hud. Med antibakteriella zinkmineraler, sebumreglerande kopparmineraler, och probiotika hjälper den till att stärka hudbarriärens funktion och gör huden mer motståndskraftig mot exposoma faktorer.

Den återupplivande
Micellärt vatten är renat vatten i vilket miceller (små absorberande molekyler ) tillsätts. Det tar bort smink, sebum och orenheter från huden och behöver inte sköljas av efteråt. Detta gör Pureté Thermale Mineral Micellar Water till en mild rensande rengöring för alla hudtyper, som även är framtagen speciellt för känslig hud. Förstärkt med vulkaniskt vatten från Vichy och pro-vitamin B5 kommer detta micellära vatten ge din hud en hälsosam och återupplivad look.

Vi hoppas att den här guiden har gjort det enklare för dig att hitta rätt cleanser för din hudtyp och dina behov. Alla bra hudvårdsrutiner börjar med rengöring och det borde därför vara en viktig del av din rutin. Glöm inte att rengöra både morgon och kväll för att skapa en ren bas som är redo för de efterföljande hudvårdsprodukterna.

VICHY

Relaterade produkter

3-i-1 Ansiktsrengöring

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

Rengöringsmousse

Rengöringsmousse

( Recensioner 17 )

Uppfriskande Rengöringsgel

Uppfriskande Rengöringsgel

Minéral Micellar Water - Känslig hud<br />

Minéral Micellar Water - Känslig hud

Phytosolution - Intensiv rengöringsgel<br />

Phytosolution - Intensiv rengöringsgel

( Recensioner 16 )

go to top