OK

OK Cancel

Thank you

Close

Är din hud skyddad på stranden?

I Sverige har vi tur! På sommaren kan vi njuta av långa dagar på stranden och lyssna på det avslappnande och fridfulla ljudet från vågorna. Allting tack vare vår långa kustlinje och våra nordliga färskvattensjöar. Men visste du att till exempel sand, vind, vatten, och salt är faktorer som kan försvaga ditt solskydd?

Saltvatten och klorvatten

Efter ett dopp i havet känner du dig både svalare och fräschare, men glöm inte att ditt solskydd också behöver fräschas upp. En kort stund i vattnet kan nämligen förminska den skyddande effekten. För att huden inte ska torka ut på stranden ska du välja en solkräm som har en återfuktande och muliresistent formula, till exempel NYA Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ eller Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30

Sand

När du ligger ner på din handduk eller i sanden, kom ihåg att vara extra försiktig. Ditt solskydd kan nämligen försämras av att skavas mot handduken eller sanden. Dessutom reflekterar själva sanden UV-strålarna, till och med när du befinner dig i skuggan av ett parasoll.

Vind

När du väl har lagt dig på din handduk i skuggan av parasollet kan svalkande havsvindar hjälpa dig att hålla dig skönt sval. Ett plus med att befinna sig vid havet, men en utmaning för din hud, eftersom det kan torka ut.

Mycket mer än SPF

Lita inte på gamla kunskaper! Ditt solskydd påverkas av mycket mer än tiden du tillbringar i solen. Alltså krävs det mer än en SPF för att skydda din hud! Därför är det kanske dags att uppdatera din SPF och dina solrutiner för att anpassa dem mer efter var och hur du planerar att tillbringa dina timmar i solen

Skydda din hud i solen

Genom att välja en bredspektrad solkräm med hög solskyddsfaktor, som NYA Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ och Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30 får du ett multiresistent solskydd. Ett som håller din hud skyddad från UV-strålar och från omgivande faktorer på stranden som kan försvaga solskyddet. Den kraftfulla hyaluronsyran och det thermiska källvattnet från Vichy i den sand- och vattenresistenta formulan hos Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ förhindrar att din hud blir uttorkade av vind, salt och klor. Den kan dessutom användas på känslig hud. Med ett praktiskt munstycke blir Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30 enkel att applicera både på kroppen och i ansiktet. Den återfuktande formulan minskar risken för uttorkning som orsakas av salt och klor. Den är vattenresistent och kan dessutom användas på känslig hud.

Strandskydd

Precis som motståndskraften i vår hud är våra stränder och hav något vi måste skydda och bevara! Alla ingredienser som används i Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ och Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30 har utvärderats utifrån deras påverkan på miljön inom tre viktiga kriterier: respekt för vattenlevande livsformer, bionedbrytbarhet och förnybarhet.

Det behövs mer än SPF för att skydda din hud på stranden och för att skydda stränderna. Med rätt solskydd och kunskaper blir det mycket enklare

VICHY

Relaterade produkter

Beach Protect - Multi-protection milk - SPF 50+

Beach Protect - Multi-protection milk - SPF 50+

Solcreme

Beach Protect - Anti-Dehydration Spray - SPF 30

Beach Protect - Anti-Dehydration Spray - SPF 30

Solspray

Hydrating Protective Water SPF 30

Hydrating Protective Water SPF 30

( Recensioner 1 )

go to top