OK

OK Cancel

Thank you

Close

Gör hudvård enkelt under klimakteriet

Menopause
Menopause

När kvinnor kommer in i klimakteriet förändras kortisol- och östrogenivåerna i kroppen. De minskade nivåerna av östrogen och ökade nivåerna av kortisol kan ha en direkt inverkan på hudens utseende. Den kan kännas mindre fast, och mörka fläckar, torrhet och tecken på rynkor kan uppstå. Allt detta kan kännas extra utmanande om du samtidigt inte känner dig som ditt tidigare jag.

För att underlätta för dig att ta hand om din hud under, och efter klimakteriet, har vi lanserat vårt Neovadiol-sortiment. På så sätt kan du vara trygg i att veta exakt vad du ska använda – och när. Neovadiol Peri-produkter ska användas under klimakteriet, eftersom peri betyder "runt”. Våra Neovadiol Post-produkter är avsedda för tiden efter klimakteriet. Med den här nya uppdelningen och re-lanseringen hoppas vi kunna visa att huden har olika behov under och efter klimakteriet. Och att det inte behöver vara svårt att veta hur du vårdar den rätt.

Låt oss ta dig igenom din nya hudvårdsrutin:

Hudvårdsrutin under klimakteriet
Pureté Thermale 3-in-1-Cleanser är en bra start för din hudvårdsrutin både på morgonen och på kvällen. På morgonen kan du vårda din hud med Neovadiol Peri-Menopause Daycream för torr hy eller Normal till kombinerad hy. Den innehåller proxylan, som är känd för sin revitaliserande effekt, samt hyaluronsyra som hjälper till att återfukta och göra så att huden känns fylligare. På kvällen vårdar du din hud med Neovadiol Peri-Menopause Night Cream. Den innehåller även LHA som har en uppfriskande och exfolierande effekt som gör att du vaknar med en hy som känns jämnare och mer definierad.

Efter klimakteriet hudvårdsrutin
Efter klimakteriet kan dina hormonnivåer ha stabiliserats men ändrats för gott. Det betyder att din hud vid denna tidpunkt i livet behöver en annan typ av hudvård.

Även nu är Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser, en bra start på din hudvårdsrutin. På morgonen hjälper Neovadiol Post-Menopause Daycream till att kompensera för den synliga effekt som klimakteriet har på huden. Den innehåller proxylan, men även Vitamin B3 för att motverka en ojämn hudton och Omega 3-6-9 för ge näring åt huden. På kvällen ska du använda Neovadiol Post-Menopause Night Cream som gör att huden ser piggare ut, blir mjukare och får mera lyster.

Vi hoppas att detta kommer att göra det lättare för dig att ta hand om din hud under och efter klimakteriet. Så att du kan fokusera på att må bra och vara i balans.

Relaterade produkter

Nyhet

Peri-Menopause Dagcreme För Normal Till Kombinerad Hud

Peri-Menopause Dagcreme För Normal Till Kombinerad Hud

( Recensioner 16 )

Nyhet

Peri-Menopause Dagcreme För Torr Hud

Peri-Menopause Dagcreme För Torr Hud

Nyhet

Peri-Menopause Nattcreme

Peri-Menopause Nattcreme

( Recensioner 14 )

Nyhet

Post-Menopause Dagcreme

Post-Menopause Dagcreme

Nyhet

Post-Menopause Nattcreme

Post-Menopause Nattcreme

( Recensioner 2 )

go to top