SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Vecka

3

HUR ÅTERAKTIVERAR MAN HUDENS LYSTER?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Vecka 3

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HUR ÅTERAKTIVERAR MAN HUDENS LYSTER?

VÄLKOMMEN TILL DEN TREDJE VECKAN

SÅ ROLIGT ATT SE DIG IGEN! HAR DU PROVAT NÅGRA NYA RUTINER ELLER VANOR?

HÄR ÄR VÅRA 3 MÅL FÖR DENNA VECKA:

  • DÄRFÖR MINSKAR HUDENS LYSTER
  • Lägg in en lätt ansiktsmassage i din dagliga rutin för att öka mikrocirkulationen
  • LÄR DIG OM HUR DU BOOSTAR DIN HUD MED VITAMINER

VARFÖR UPPLEVS HUDTONEN HA MINDRE LYSTER UNDER PERIOMENOPAUS-PERIODEN?

HUD OCH EXPOSOM – Miljö, livsstil och hormonförändringar.

Den kanadensiske dermatologen Dr Jennifer Beecker är specialiserad på medicinsk dermatologi, hudcancer samt kosmetisk dermatologi.

Lär dig mer om hur hormonförändringar påverkar huden under perimenopaus-stadiet och hur du återaktiverar hudens lyster.

MITT PERIMENOPAUS-HUDVÅRDSPROGRAM MED NEOVADIOL

VICHYS LÖSNING

Med fokus på specifika hudbehov under periomenopausen har Vichy Laboratoires skapat NEOVA OL PERIMENOPAUS-PROGRAMMET med serum och krämer.

Testad under dermatologisk kontroll. Dess effektivitet har testats med kosmetoklinisk bedömning på kvinnor i perimenopausstadiet. Testad på känslig hud.

VECKA 3.
EN UPPFRISKANDE NATTKRÄM FÖR ATT LINDRA DINA VÄRMEVALLNINGAR

av Frédérique Labatut,
Chef för Vichy Laboratoires

Läs mer

EN UPPFRISKANDE NATTKRÄM SOM LUGNAR VÄRMEVALLNINGAR

Under klimakteriet kan huden tappa sin lyster och se mindre strålande ut.

Neovadiol Peri-Menooause Nattkräm förbättrar hudens kvalitet, gör den tjockare och ger mer lyster. Applicera på kvällen efter serumet i ansiktet, på käklinjen och halsen men undvik området runt ögonen.

Enriched with Niacinamide (Vitamin B3) it helps compensate the impacts of peri-menopause by improving the look of skin, offering a strong antioxidant protection.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NATTKRÄM
Ger en uppfriskad hud och utvilad look när du vaknar med en omedelbar kylande effekt: -2,7 °C +12 %(1) dessutom en direkt svalkande effekt -2,7 °C(2) som fräschar upp huden under natten.

(1) Kosmetoklinisk undersökning på 50 kvinnor, 3 månader efter användning (2) Instrumentellt test, 24 kvinnor 45 sekunder efter applicering.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

CHEF FÖR VICHY LABORATOIRES

“LÅT OSS TITTA NÄRMARE PÅ NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NATTKRÄM. FORMULAN ÄR BERIKAD MED NIACINAMID (VITAMIN B3) FÖR ATT JÄMNA UT HUDTONEN.”

RENGÖRING

1

3-i-1 Ansiktsrengöring

PURETE THERMALE
3-i-1 Ansiktsrengöring

Upptäck

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Upptäck

3

Peri-Menopause Dagcreme För Normal Till Kombinerad Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause Dagcreme För Normal Till Kombinerad Hud

Upptäck

4

Peri-Menopause Nattcreme

NEOVADIOL
Peri-Menopause Nattcreme

Upptäck

SKYDD

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Upptäck

ANSIKTSMASSAGE FÖR ATT ÅTERAKTIVERA HUDENS LYSTER.

Ansiktet har 57 muskler som behöver stimuleras och slappna av. Ansiktsspecialisten Aurelia del Sol använder sig av andningsövningar, massage och akupressur för att du ska få vacker hud dag efter dag.
Det är din stund– njut av den!

Hitta en bekväm ställning. Andas in. Andas ut. Och gör efter din instruktör!

OMFAMNA PERIMENOPAUS-STADIET

HOLISTISK HÄLSORUTIN

Under hela denna period genomgår din kropp en mängd biologiska och kliniska förändringar. Att förstå och identifiera dessa förändringar så tidigt som möjligt hjälper till att förhindra de besvär de orsakar och förbereda din kropp ordentligt för åren som följer.

2 min
läsning

VECKA 3.
KRAFTEN AV VITAMINER I DIN KOST

av Veronica Di Nardo,
Näringsexpert

Läs mer

STÄRK KROPPEN MED VITAMINER

I likhet med mineraler är vitaminer mikronäringsämnen. De skiljer sig från makronäringsämnen där vi hittar proteiner, lipider, fetter och kolhydrater. Bland 13 vitaminer vi känner till kan vissa reglera förändringarna under klimakteriet och dämpa de funktionshämmande effekterna som kan uppstå. Vi tittar lite närmare på vilka vitaminer som får dig starkare och gladare.

HUR ÖKAR JAG HUDENS LYSTER?

Oxidativ stress är direkt kopplad till minskningen av östrogen. Det kan leda till att huden ser grå och trist ut. Som tur är kan bra mat rik på antioxidanter skydda dig från skador från fria radikaler samtidigt som du återaktiverar hudens lyster. A-, C-, D- och E-vitamin och polyfenoler har ett högt innehåll av antioxidanter. De finns främst i växter så tveka inte att äta mängder av olika frukter och grönsaker. Mörk choklad innehåller också mycket antioxidanter precis som pekannötter och fullkorn. Dagligt intag av dessa vitaminer kommer att öka celltillväxten i huden, den inneboende immuniteten, återfuktningsförmågan, reglering av inflammation och förhindra UV-skador.

Det är också välkänt att sömnkvaliteten har en stor inverkan på hudens utstrålning. Att minska klimakteriesymtom som orsakar sömnproblem är ett bra sätt att hantera det på – återigen är vitaminer din bästa vän. Antioxidanter som C- och E-vitamin minskar vasomotoriska symptom som värmevallningar och sömnproblem. De stärker också immunförsvaret och minskar risken för hjärtsjukdomar som kan uppstå senare hos vissa kvinnor. Citrusfrukter som apelsiner, mandariner, grapefrukt, tomater, röd eller grön paprika och broccoli är fulla av C-vitamin. Dags för nya juicer och sopprecept! E-vitamin hittar du mängder av i fullkornsprodukter, nötter och olivolja. Utöver näring kan enkla vanor hjälpa dig att minska sömnstörningar och värmevallningar - och därmed återskapa en vacker lyster.

MEDAN DU SKAPAR NYA VANOR KAN DU SAMTIDIGT PASSA PÅ ATT GÖRA DIG AV MED DE DÅLIGA!

Det har nyligen visat sig att nikotin och alkohol 4 timmar innan sänggåendet förknippas med avbrott i sömnen. Försök alltså att undvika alkohol och nikotin på kvällen, och annars också, för att få en bättre sömn.

På samma sätt bör du undvika stora måltider och kryddig eller sur mat före sänggåendet eftersom de kan utlösa värmevallningar.

Enkelt men effektivt: försök att sluta dricka alla vätskor, särskilt koffein, några timmar innan du går och lägger dig.

Om jag måste välja en sak som jag vill att du ska komma ihåg under våra coachingsessioner är att oavsett vilken diet som passar dig bäst är det viktigt att äta nyttigt och ha en sund kroppsvikt för att förhindra sjukdomar och symptom. Framför allt kommer du att må bättre i vardagen.

Ta hand om dig!

VERONICA DI NARDO

NÄRINGSEXPERT

“VISSA AV VÅRA 13 VITAMINER KAN FÖRÄNDRA HUR KROPPEN REAGERAR UNDER PERIMENOPAUS-STADIET OCH MINSKA DE HÄMMANDE EFFEKTER SOM KAN FÖRKOMMA.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.